Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
bu telefon cidden sabrımı sınıyor ya :D dün gece yaklaşık 00.00-00.30 gibi başladım sabaha kadar %3'te takılmış ya :D şimdi de yaklaşık 2 saattir uğraşıyorum cyana döndüm yedekleri alıyor hala :agla2::ah

• Beğen
Tepkiler: OnurYurdakul

bsavr

bsavr

Üye
Dün windows 10'ı yüklüyeyim dedim çarklar dönüyordu az kalmıştı bi baktım kapanmış sonra açma tuşuna bastım gene açıldı çarklar dönüyor 2 dk sonra kapnıyor sarja takdım bu sefer durmadan açılıp kapanmaya başladı çarklara geliyor sonra kapanıyor gene çarklara geliyor dün yatarken sarjda bıraktım kalktım hala öyle ne yapabilirim?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Türkiye mağazası cidden boş. Ne müzik ne film ne de dizi var :ehe

Bay H

Bay H

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Link üzerinden mağazaya yönlendirildiğinizde (şuan için) mağaza seçimi geliyor.

Ekli dosyalar

serinaga

serinaga

Üye
Evet arkadaşlar, L1520'me gece sahur öncesi saat 02:00 gibi yedeklemelerle başladım, saat 02:30 gibi ise WP10'a geçiş başladı ve gece boyunca sürdü sanırım, yarı uykulu halde bazen çarklarda bazen boş ekranda, bazende dataları taşırken gördüm gibi. Uyandığımda ise saat 10:30 ve telefon hazır beni bekliyordu. Temiz bir geçiş oldu, şuan Microsoft Edge'den yazıyorum. Ben çooook beğendim, ilk başlarda birkaç saçmalık bekliyordum ve oldu, ama şuan çok iyi, alışmaya başladım ...

• Beğen
Tepkiler: Sensation
bsavr

bsavr

Üye
Dün windows 10'ı yüklüyeyim dedim çarklar dönüyordu az kalmıştı bi baktım kapanmış sonra açma tuşuna bastım gene açıldı çarklar dönüyor 2 dk sonra kapnıyor sarja takdım bu sefer durmadan açılıp kapanmaya başladı çarklara geliyor sonra kapanıyor gene çarklara geliyor dün yatarken sarjda bıraktım kalktım hala öyle ne yapabilirim?
Hocam bi yardım edermisiniz ?

...decode...

...decode...

Üye
Insider preview kurulu olup da swarm ve audiotica uygulamalarında açılmama sorunu yaşayan var mı
Soruma cevap verebilecek olan var mı? Swarm hiç açılmıyor, Audiotica da giriyor fakat crash report mesajı alıyorum, uygulamadan atmıyor ama.

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Soruma cevap verebilecek olan var mı? Swarm hiç açılmıyor, Audiotica da giriyor fakat crash report mesajı alıyorum, uygulamadan atmıyor ama.
swarm sorunu bende vardı sildim yeniden yükledim düzeldi diğerini bilemem

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
bir şey soracağım. şimdi lsrt ile sfırladım cyan oldu. cyandan denime geçmeden direkt insider ile 10 kuruluyor mu? @Sensation

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Ali_KRKY

Üye
neden bu telefon lsrt ile sıfırlayınca son sürüm olan denime degilde cyanda takılıyor anlamıyorum :).
bu arada telefonda oluşan üzgün surat hatasını mecburen lsrt ile çözmek zorunda kaldım.

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
neden bu telefon lsrt ile sıfırlayınca son sürüm olan denime degilde cyanda takılıyor anlamıyorum :).
bu arada telefonda oluşan üzgün surat hatasını mecburen lsrt ile çözmek zorunda kaldım.
aynen hala denim düşmedi. şimdi onu sordum bakalım denime geçmeden direkt insider ile 10 yapabiliyor muyuz.

bsavr

bsavr

Üye
Önce soft reset atmayı deneyin kendiniz. Ses kısma+güç tuşuna telefon titreyene kadar basılı tutun.
Hocam tıkladım ona şuan 1,58 gblik bişey yükleniyor bu yüklenince düzelir demi ?

Üst Alt