Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Androıd Cıhazlarınızın Sarj Surelerini Paylaşın
Sponsorlu Bağlantılar
byAndroid
Üye
Aynen virginity rom da android os sorunu var gibi daha düşük olsa pil süresi dahada artacak cm12 de pil daha iyi gidebilir belki
Termak clothing i 65 e ayarlasalar süper olacak.Yani termal clothing mesela 83 e gelince sıcaklıktan bazı özellikleri kapatır ve soğutur.65 olsa sıkıntı kalmayacak.
csbaz
Üye
Ha bu arada s6 ya 5.1.1 ingilterede yayınlandı.Sammobile'den indir ve odinle kur. [emoji106] [emoji4]
Termak clothing i 65 e ayarlasalar süper olacak.Yani termal clothing mesela 83 e gelince sıcaklıktan bazı özellikleri kapatır ve soğutur.65 olsa sıkıntı kalmayacak.
Konunu gördüm ben.Bence 1 sene bekle ve 5.1.1 den sonra sıkıntılar devam ederse her türli sm-n920f e bayağı rom gelecektir.Onlardan kurar keyfine bakarsın.
Konunu gördüm ben.Bence 1 sene bekle ve 5.1.1 den sonra sıkıntılar devam ederse her türli sm-n920f e bayağı rom gelecektir.Onlardan kurar keyfine bakarsın.