Şu anda ne düşünüyorsun ya da ne yapıyorsun?

Sponsorlu Bağlantılar

TahtalıKöyünMarangozu

TahtalıKöyünMarangozu

Üye
Yerçekimi niye bizi çekiyor diye düşünmeye başladım.

TahtalıKöyünMarangozu

TahtalıKöyünMarangozu

Üye
Niye çeksin mi

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
8 günüm kaldı Ankara'da. Sonrasında eğer eve çıkamazsam eylül sonuna kadar Ankara'ya dönmeyeceğim. Pişmanlıklarla, kalp kırıklarıyla, burukluklarla, başarısızlıklarla dolu bir yılı da arkamda bırakacağım 3 aylığına. Sonrasında da bir daha böyle bir sene geçirmemek umuduyla da döneceğim işte tekrardan kürkçü dükkanına.
Bir yılımın daha böyle geçmesini kaldıramaz bünyem. Arkadaşlarımla 3. sınıf Türk dizisi kıvamındaki bu yılın komple final yapması lazım. Artık eskisi gibi gülmek, mutlu olmak istiyorum. Özlediklerim geri dönmeyecek biliyorum. En azından bunlarla yaşamaya alışmalıyım. Tekrar eski ben olmalıyım...
Şimdiden elvada Ankara... 3 aylığına elveda...

Jus7ice

Jus7ice

Üye
üzüldüm yaw

dejavu178

dejavu178

Üye
sınav sonuçları + yapacağım tercihler kafamı kurcalıyor. şuan yapacak, zaman geçirecek bir şeyler arıyorum.

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Sahuru yaptık onda sıkıntı yokta iftar vakti nasıl olacak onu düşünüyorum :bilmm :allalla: Kafamda deli sorular :sirit:

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Karavelaa ve B.A.R.O.N
0MG90

0MG90

Üye
9 tane film indirdim ama izleyesim yok :bilmm :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: Karavelaa ve ___kaptan___
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ___kaptan___

Karavelaa

Üye
of of perşembe de ankara yolcusuyuz he :D

__xXx__

__xXx__

Üye
hayvan gibi şey yapıyorlar ya

csbaz

csbaz

Üye
Hangi liseyi yazacağımı düşünüyom ya.Acaip stresliyim istanbuldan okul seçmek kalabalıkta toplu iğne aramak gibi birşey.

Karavelaa

Üye
Hangi liseyi yazacağımı düşünüyom ya.Acaip stresliyim istanbuldan okul seçmek kalabalıkta toplu iğne aramak gibi birşey.
Allah kolaylık versin işin zor bizde o yollardan geçtik asıl en zor olanı Üniv. Seçmek hakkına hayırlısı ne ise olsun

Bende öyle boş boş düşünüyorum..

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Aklım fikrim bir avuç uzay :aha: :bilmm :allalla: Ben kazayla falan değil kesin düşünerek ölürüm valla yaa uzay mars, yıldızlar, gezegenler atomlar teoriler derken mefta olacam yakında somuru:

• Beğen
Tepkiler: Karavelaa
csbaz

csbaz

Üye
Dışarıda köpekler bayağı pis havlıyor ?Bahçede 3 tane kedim var ama bahçe tellerle çevrili.Dışarıda da bahçe kapısı var.Girermiki la köpekler ? :hmmm

Üst Alt