açıkcası bana film müzik için lazım diil. tabletim acer iconi one 7 b1-730hd model 8gb hafızası var, oğlana aldım 6 yaşında sd kart aldım ama androidde sd karta oyun kurulamadığını aldıktan sonra öğrendim açıkcası daha önceki sürümlerde kurulabildiği için hiç öyle bir durum aklıma gelmemişti. 8gb yarısını sistem alıp götürüyor zaten kalanıda sürekli sil yükle ile oğlan benim internetin adil kullanım kotasını dolduruyor ayın ilk haftasından. tablet için ne rom var neden mod var şuan elimde patladı desem yeridir.Sharedit programını kullanın bilgisayarınızdaki gb lik filimleri veya tel.deki filimleri birbirlerine yollayın rot gerekli değil samsung larda mukemmeldir..win..de marketdede var ama ortak bir wifi alanı kullanan 2 kişi arasında inanılmaz hızlarda dosya paylaşımı yapabilirsiniz.
735 hiçbir yönlenden 640 den üstün değil 640xl den hiçbir şekilde üstün değil 735 in şuanki fiyatı zaten olması gereken fiyatı+ tasarım olarak daha özgün ve hoş bir yapısı var bence birazda zevk meselesi tabi. 735 de tek dikkat çeken taraf meraklısına amoled ekran olması sanırım o nedenlede glance screen özelliği yok.Bu 640 a niye bu kadar çok talep var anlamadım. Telefonda tasarım dersen yok donanım desen yok fiyatıda 700 tl (onun yerine daha üstün ve ucuz 735 var) Çin malı tabletler olur ya 150-200tl lik aynı onlara benziyor
Kablosuz şarj, eldiven ile kullanım.735 hiçbir yönlenden 640 den üstün değil 640xl den hiçbir şekilde üstün değil 735 in şuanki fiyatı zaten olması gereken fiyatı+ tasarım olarak daha özgün ve hoş bir yapısı var bence birazda zevk meselesi tabi. 735 de tek dikkat çeken taraf meraklısına amoled ekran olması sanırım o nedenlede glance screen özelliği yok.
Telefonu Eldiven ile kullanmak, telefon seçiminde ne kadar önemli bir etken olabilir ki.Kablosuz şarj, eldiven ile kullanım.
Etken olarak söylemedim. Sonuçta 7 serisi 6 serisinden üstün olması lazım.Telefonu Eldiven ile kullanmak, telefon seçiminde ne kadar önemli bir etken olabilir ki.
kablosuz şarjı tek fark güç kaynağını telefona takmıyor oluşunuz gerçek anlamda wifi tarzı bir şarj olsa anlarım ama şu aşamada normal şarj aletine oranla kullanılışlığı tartışılır. eldiven ile kullanım l520de birkez kullanmışlığım yok keza kız kardeşimde aynen kullanmıyor. ama esas fark teşkil eden kamera ve glance sürekli olarak kullanılar farklar + 735 5" altı ve ani fiyat düşüşü beni kuşkulandırıyor. aynı zaman diliminde çıkmış olmasına rağmen 830da herhangibir fiyat düşüşü söz konusu olmadı.Kablosuz şarj, eldiven ile kullanım.
Yeteri kadar reklam yapılmaması,kablosuz şarjı tek fark güç kaynağını telefona takmıyor oluşunuz gerçek anlamda wifi tarzı bir şarj olsa anlarım ama şu aşamada normal şarj aletine oranla kullanılışlığı tartışılır. eldiven ile kullanım l520de birkez kullanmışlığım yok keza kız kardeşimde aynen kullanmıyor. ama esas fark teşkil eden kamera ve glance sürekli olarak kullanılar farklar + 735 5" altı ve ani fiyat düşüşü beni kuşkulandırıyor. aynı zaman diliminde çıkmış olmasına rağmen 830da herhangibir fiyat düşüşü söz konusu olmadı.
Taksit yasak yasa gereği ama taksit var nasıl oluyor benim sinir olduğum taksit yasaksa alamazsın alınıyor ise yasaklama herkez rahatça alsın formül üretmesin640 da satıştaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ben dün aynı yere baktım, taksit yok diyordu, değişiklik mi yapmışlar.Taksit yasak yasa gereği ama taksit var nasıl oluyor benim sinir olduğum taksit yasaksa alamazsın alınıyor ise yasaklama herkez rahatça alsın formül üretmesin
bireysel kartlarda taksit yasak ticari kredi kartlarına 9 taksit yapılabiliyor ayrıca taksit seçeneklerinden kasıtları büyük oranda banka tüketici kredilerini kast ediyorlar.Taksit yasak yasa gereği ama taksit var nasıl oluyor benim sinir olduğum taksit yasaksa alamazsın alınıyor ise yasaklama herkez rahatça alsın formül üretmesin
On kamerasıda ustun tasarımı da ustun bir kişi de çıkıp da 640 ın tasarımı 735 den İyi diyemez. Peki 640 nın ne üstünlüğü var? Üstelik 640 735 den 100₺ pahalı735 hiçbir yönlenden 640 den üstün değil 640xl den hiçbir şekilde üstün değil 735 in şuanki fiyatı zaten olması gereken fiyatı+ tasarım olarak daha özgün ve hoş bir yapısı var bence birazda zevk meselesi tabi. 735 de tek dikkat çeken taraf meraklısına amoled ekran olması sanırım o nedenlede glance screen özelliği yok.

Bir kaç gün bekleyin. Hem taşlar biraz daha yerine oturur, hemde diğer marketlere gelir.640 XL arkadaşlar bu telefon teknosa, mediamarktt, vatancomputer gibi yerlere ne zaman gelir acaba ..? Ya da gelir mi ..? İnternetten sipariş ettireyim diyorum ama hangi site olabilir bu anlamda ..?
Olabilir, biliyorsunuz ki.. Nazlananın peşinden daha fazla koşarlar.. Ta ki usanana kadar : ) )On kamerasıda ustun tasarımı da ustun bir kişi de çıkıp da 640 ın tasarımı 735 den İyi diyemez. Peki 640 nın ne üstünlüğü var? Üstelik 640 735 den 100₺ pahalı
Bence 640ın çok reklamını yaptılar bu yüzden ilgi çekti![]()
birbirlerine bariz üstünlükleri yok tabiki zaten 735 selfi odaklı bir telefon diye tanıtılmıştı + küçük olması sanki biraz daha bayanlara hitap eden tarzda. aralarında ufak tefek meraklısına hitap edecek farklar var tıpkı 640xl in büyük ekran olması gibi. ben 640xl de aradığım 4 özellik olması nedeni ile çok hoşuma gidiyor 1 cebime uygun olacak 2 şekli düzgün olacak 3 - büyük ekran 4 -glance screen yani bu telefon beni tatmin eder ama bir başkasını pek ala tatmin etmeye bilir hatta bu nedenlerden herhangibir bir başkası için tercih nedeni bile olmayabilir. 640 bence microsoft logolu telefonu yaygınlaştırmak için çıkan bir modelmiş gibi duruyor.On kamerasıda ustun tasarımı da ustun bir kişi de çıkıp da 640 ın tasarımı 735 den İyi diyemez. Peki 640 nın ne üstünlüğü var? Üstelik 640 735 den 100₺ pahalı
Bence 640ın çok reklamını yaptılar bu yüzden ilgi çekti![]()
gelir elbet bende bakıyorum hergün açıkcası ama dah yok muhtemel hafta sonu dizerler raflara.640 XL arkadaşlar bu telefon teknosa, mediamarktt, vatancomputer gibi yerlere ne zaman gelir acaba ..? Ya da gelir mi ..? İnternetten sipariş ettireyim diyorum ama hangi site olabilir bu anlamda ..?
Lumia 640 XL Batarya Özellikleri640XLın batarya performansı nasıl, 1320 gibi mi yoksa ondan daha da mı iyi? anneme bataryası iyi giden ve büyük bir telefon bakıcaz da![]()
1320 eski nesil fiyat farkı var 200tl kadar sanırım ama 640 xl değiştirilebilir pil, daha iyi kamera, ve yeni nesil işlemciye sahip 1320 çift çekirdek 640xl 4 çekirdek olarak görünüyor performans farkı ne kadardır bilemem ama illaki yeni nesil daha verimlidir. 640xl daha kibar bizzat görmüşlüğüm yok ama 1320 almaya gittiğimde çok kaba gelmişti almadım ayrıca kullananlarda gördüğümdede ele hiç yakıştıramadım tabi zevk meselesi herkes aynı düşünmez.640XLın batarya performansı nasıl, 1320 gibi mi yoksa ondan daha da mı iyi? anneme bataryası iyi giden ve büyük bir telefon bakıcaz da![]()