-No.1-
Üye
Kasa açıklığı bende varmış. İlk geldiğinde fark etmedim ama araya toz girmeye başladığında fark ettim. Şuana karşı bir zararı olmadı kasa açıklığının, birkac defa suya soktum suan sorun yok. Oyunlarda felan z2 bile ekran konusunda küçük kalabiliyor birçok oyunda alttaki geri tusu vs kaybolmuyor ekrandan çalıyor. Z2 öneririm z3c yerine. Eger z2 alacaksan kesinlikle çin malı manyetik şarj kullanma sadece orijinal sony dock kullan. Kasa açıklığına garanti bisey yapmıyor ayrica ölü piksel var bende 1 tane. Ona da mudahale etmiyor en az 3 tane olmalıymış degisim icin. Simdi bu su gecirse kasa açıklığı yüzünden garanti kapsam dışı diyecekler. Hakem heyetine basvurunca iadeye felan karar veriliyormus ama uğraşıyorsun birsürü. 2 sene rahat götürür bu özelliklerle zaten sony güncelleme konsunda tüm lollipop sürümlerini verecegim dedi. Normalde kaliteli bir telefon ama iste bazı serilerde kasa açıklığı felan çıkabiliyor. Düzgün z2 alırsanız 2 sene rahat gider. Sony centerdan bakıp alın derim kutudan bozuk seri çıkarsa orada geri iade edin ayıplı mal diye.
Şu anda kullandığım cihazda ışık sızması falan var hiç sorun değil bazı forumlarda çok abartıyorlar o sorunları bir de alacağımız zaman sürümüne falan dikkat etmelimiyiz ? bir de neden dock önerdin onun dışında cihaz su geçirmez ama ben su damlası bile değdirmem yani su geçirmez diye öyle yok denize telefonla gireyim falan saçma su geçirmezliği önlem olarak görüyorum o yüzden kasa açıklığı falan bana işlemez gibi
garanti şirketi nasıl acaba pek memnun kalan yok gibi birde şimdi kullandığım cihazda 1 ram 4 çekirdeki 1.20 ghz işlemci var z2 ye geçersem çok aşırı fark hissedermiyim sence çünkü hissetmek istiyorum o kadar para vereceğiz 
Cevabın için teşekkürler