Uygulama Clash of Clans Bot v6.0 Resimli Anlatım - Güncellendi

Sponsorlu Bağlantılar

Mdnz20

Üye
Arkadşlar yardım edin ya lütfen şu soruna çözüm bulalım ayrıca dark barrack kara kışla oluyor dimi?
@Luck Star yardım edin ya
Bendeede aynisi vardi 6.3.0 indir o surum calisiyor bizde

baskahmet

baskahmet

Üye
Arkadaşlar arka planda uygulama çalışmıyor mu?
Ben point blank oynarken savaş arıyor buluyor ama bir barbar gönderiyor iptal ediyor.Normalde bişi yok

Edit: Ayrıca bot tıklamıyor mu yav :D 10dk sonra kimse yokmu diye oyundan atıyor :(

Son düzenleme:
BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
Çıldırıcam Hala Aynı Sorun Var Yardım Edin lütfen ya

Çıldırıcam Hala Aynı Sorun Var Yardım Edin lütfen ya
bende oyle bir sorun yok bende ayni sekil kullaniyorum.
sadece savaslari kaybederse ganiketli sehirlerde onda gidiyo kupa ozellikle kupa dustugu yok 2200 4500 bnm ayar

baskahmet

baskahmet

Üye
bende oyle bir sorun yok bende ayni sekil kullaniyorum.
sadece savaslari kaybederse ganiketli sehirlerde onda gidiyo kupa ozellikle kupa dustugu yok 2200 4500 bnm ayar
Yav bi yardım et 10dk sonra kimse yokmu diye oyundan atıyor :(

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
Arkadaşlar arka planda uygulama çalışmıyor mu?
Ben point blank oynarken savaş arıyor buluyor ama bir barbar gönderiyor iptal ediyor.Normalde bişi yok

Edit: Ayrıca bot tıklamıyor mu yav :D 10dk sonra kimse yokmu diye oyundan atıyor :(
kupa araligini yukselt
2200 3000 iyidir

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
ozele yazsana hocam bi bakam
tam ekran baska bir oyun acarsaniz yada baska bisi oyun gider kafayi yer.
facenize felan girebilirsiniz tam ekran birsey acmayin.
bot hile degil normal insan gibi dokunuyo onun icin tam ekran aklini karistiriyo

baskahmet

baskahmet

Üye
Benim botu ayarladım bugün uğraşlar sonucunda :) Sonuç gayet başarılı şuanda kasıyor.
Asker eğitimi ve köy bulması 20dk sürüyor en az 150 bin koparıyor gayet başarılı biz yorulmuyoruz bot çalışıyor.
Konu ve emeğin için teşekkürler @Luck Star
Sanada yardımların için teşekkürler @yasmos

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
Benim botu ayarladım bugün uğraşlar sonucunda :) Sonuç gayet başarılı şuanda kasıyor.
Asker eğitimi ve köy bulması 20dk sürüyor en az 150 bin koparıyor gayet başarılı biz yorulmuyoruz bot çalışıyor.
rica ederim nedemek ben tsk ederim :)

• Beğen
Tepkiler: baskahmet
baskahmet

baskahmet

Üye
Buda kastıkları. Bilgi olsun güzel kasıyor diye paylaşıyorum.Başka bot aramanıza gerek yok

Ylcnry

Üye
Hocam banada yardımcı olurmusun rica etsem

Dj-KaRuS

Üye
clashbot otomatik kupa düşüyor. Bunu nasıl kapatabilirim. 1 asker bırakıp savaşı bitiriyor.

beyazkurt4646

Üye
hocam emeğine sağlık herşeyi yaptım eyvallah ama bot saldırı başlatmıyor onu nasıl şey yapacaz ya ayarlamaların hepsini yaptım :):D

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
  • Beğen
Tepkiler: beyazkurt4646

Üst Alt