6.0Arkadaşlar şuanda sorunsuz bot hangisi?
Daha yeni deniyecem bu işleri yarın bugün kurarım..
Denerim 200 yaptim ama yine olmadı nedendir savas yapmiyor yardimcamp ayarini duzgun yapmamisindir tekrar yap. 220 ise 220 yap 200 se 200
generaldeki cikan hatanin fotosunu atarmisinDenerim 200 yaptim ama yine olmadı nedendir savas yapmiyor yardim
Hatada cıkmıyor asker basiyor ve hazır bekliyor sürümum 6.3.0 kullaniyorum 6.0 da ana ekran bulamiyor diyip kaliyorgeneraldeki cikan hatanin fotosunu atarmisin
rootlumu peki bluestacks in ?Hatada cıkmıyor asker basiyor ve hazır bekliyor sürümum 6.3.0 kullaniyorum 6.0 da ana ekran bulamiyor diyip kaliyor
simdi yemekteyim.rootlumu peki bluestacks in ?
Afiyet olsun rootlu degil malesefsimdi yemekteyim.
sirkete gecince tw den baglanip yapalim.
saolasin dur rootlusunu verimde indir onuAfiyet olsun rootlu degil malesef
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
rica ederim.Cook tesekkur ederim insallah basarili olur kolay gelsin
Öyle yaptim tesekkur ederim deneyip gelecem hemenrica ederim.
senin bluestacki denetim masasindan tamamen kaldir ondan sonra kur
tmm bekliyorumÖyle yaptim tesekkur ederim deneyip gelecem hemen
BIRDE SANA SON SORUM OLUCAK SIMDI TROPHY 2100-2500 KUPAM 2100+ OLDUGUNDA BEN KUPA SAYISINI YUKSELTEYIMMI MALUM TAS ALMAYI HEDEFLIYORUM 5 CI INSAATCIYI BASMAK ICIN :dyardimci olabildiysem ne mutlu
2500 3000 yap garanti olsun. düsurmez oraya cikmaya ugrasir.BIRDE SANA SON SORUM OLUCAK SIMDI TROPHY 2100-2500 KUPAM 2100+ OLDUGUNDA BEN KUPA SAYISINI YUKSELTEYIMMI MALUM TAS ALMAYI HEDEFLIYORUM 5 CI INSAATCIYI BASMAK ICIN :d
HARIKASIN DOSTUM SAOLASIN BENI BUYUK BIR DERTTEN KURTARDIN :d 1 AYDIR ALTIN VE IKSIR DE SIKINTIM YOK KUPA ILE BOGUSUYORDUM :d2500 3000 yap garanti olsun. düsurmez oraya cikmaya ugrasir.
Arkadşlar yardım edin ya lütfen şu soruna çözüm bulalım ayrıca dark barrack kara kışla oluyor dimi?[14:03:18] ~~~~Welcome to AutoIt ClashBot v6.0!~~~~
[14:03:18] Executable running on X64 OS
[14:03:18] Bot is starting...
[14:03:20] Trying to locate Main Screen
[14:03:22] Waiting for Main Screen
Daha yeni kurdum bu işlerde yeniyim yardım![]()