BLade AzraiL
Üye
rica ederim nedemekHARIKASIN DOSTUM SAOLASIN BENI BUYUK BIR DERTTEN KURTARDIN :d 1 AYDIR ALTIN VE IKSIR DE SIKINTIM YOK KUPA ILE BOGUSUYORDUM :d

rica ederim nedemekHARIKASIN DOSTUM SAOLASIN BENI BUYUK BIR DERTTEN KURTARDIN :d 1 AYDIR ALTIN VE IKSIR DE SIKINTIM YOK KUPA ILE BOGUSUYORDUM :d

sistem de hata yok sorun tam olarak nedir?Arkadşlar yardım edin ya lütfen şu soruna çözüm bulalım ayrıca dark barrack kara kışla oluyor dimi?
@Luck Star yardım edin ya
yeniden mi baslatiyor ?sistem de hata yok sorun tam olarak nedir?
Botun herşeyini ayarladım başlatıyorum main screen diyorsistem de hata yok sorun tam olarak nedir?

teamweawer verirsen yardim ederim dostumBotun herşeyini ayarladım başlatıyorum main screen diyor
Dark barrack kara kışla dimi?
Barrack kışlaları ayarladım adam basmıyor
Yapamadım
Yeniden başlatıyor yine çözülmüyor
Malesef öyle şeyleri kullanmıyorum tw felanteamweawer verirsen yardim ederim dostum
( Yardımburdan anlatmakla yapabilirsen yap ozaman .Malesef öyle şeyleri kullanmıyorum tw felan
( Yardım
Onu yaptım olmadıburdan anlatmakla yapabilirsen yap ozaman .
kislalari tekrar tanimla
barraklari gormedimi yaziyorOnu yaptım olmadı
Yok hiçbi hareketlilik olmadıbarraklari gormedimi yaziyor
bluestack in da problem var tamamen sil sunu yukleYok hiçbi hareketlilik olmadı
Main sccreen diyor yenden başlıyor kalıyor öyle
Ben başka siteden indirmiştim tamam indiriyorumbluestack in da problem var tamamen sil sunu yukle
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
cozuldumu ?Ben başka siteden indirmiştim tamam indiriyorum
soyledigim seyi yaparsaniz %90 duzelecektir.Bende de aynı sıkıntı var herşey islevinde gidiyor fakat kışla lara gelince atıyor oyundan asker basmıyor
general de sag en alt kosede other options var altinda tropy range var.Köylere 1 Tane Barbar Atıp Duruyor ve Savaşı İpta Ediyor Sürekli Kupa Kaybediyorum Yardımcı olun Lütfen
Bluestacksı daha yeni kaldırıyorum hocam dediğinizi kurucam .cozuldumu ?
hadi insBluestacksı daha yeni kaldırıyorum hocam dediğinizi kurucam .
Yarım saat içinde genişçe bu işin içine giricem çözmeden de çıkmam![]()

Arıyor kazanıyor sorun yok da 2 ve 3. Kışla not avaişable diyor tekrar tanımlıcam sanırımhadi ins![]()

bakalım ne kadar kasıcak bot herkese yardımları için teşekkürler