Oyun için laptop

Sponsorlu Bağlantılar

Luck Star

Luck Star

Üye
Arkadaşlar yanlış laptoplar önermeyelim arkadaşlara kardeşim kendin bak ben sana olması gerekenleri söyliyeyim.
1.Ekran Kartı : gtx serisi 700 ve üstü olsun
2.Ram : 8 olsa gayet yeterli
3.HDD : 7200 rpm ler daha iyi
4. İşlemci : intel i5-i7 ama (HQ-M vb.) olsun U işlemciler performans olarak düşük.
Benim yazdıklarımı okudun mu acaba merak ediyorum. Ayrıca gtx serisi 850 de başlıyor pff.

reflex

reflex

Üye
Bu sayfaya iyi bak ve ÖĞREN! @Luck Star

Luck Star

Luck Star

Üye
Biz yeni makinalardan bahsediyoruz sen 7xx neden karıştırıyorsun şimdi. 840 normal 850 gtx bunu anlatmaya çalışıyoruz boş yapma lütfen.

reflex

reflex

Üye
Valla 2000 tl ye 850 ve üstü makina varsa bende alayım bence arkadaş o paraya boşuna ümitlenmesin
heleki dolar 2.70 ken

Luck Star

Luck Star

Üye
Asus x550jk

4200h islemxi
Gtx 850
8gb ram

1700 lira...

• Beğen
Tepkiler: reflex
Luck Star

Luck Star

Üye
Atıcam şimdi. Ama asusun ekranı güzel değil. Lenovo tam istediğim gibi. Tabi bir de asusun ısınmayan kasa artısi var.

0MG90

0MG90

Üye
Asus x550jk

4200h islemxi
Gtx 850
8gb ram

1700 lira...
Bende linkini vereyim :D

Biraz zorlasa 2015 modelleri alır aslında dahada iyi olur

Mesela bu 2200 lira

• Beğen
Luck Star

Luck Star

Üye

Bu cihaz normalde 4gb ancak pc depo dan 8gb yaptırıp satın alabiliyorsun. Hem de garanti dahilinde. Ayrıca pc depoya sonuna kadar güvenebilirsiniz şuana kadar çeşitli yerlerde tavsiye ettiğim 10'larca kişi buradan alışveriş yaptı hepsi de memnun.

Bir de fiyatlar artmış :( 8gb olanı 1700 aldık.

• Beğen
Yunkaai

Yunkaai

Üye
    Konu Sahibi
O zaman şöyle bir toparlayalım.

Lenovo mu

Victor mu (alırsam 1 Tb hdd olur)

Luck Star

Luck Star

Üye
Attığın linklerde ben Victor alırdım. Ancak biraz arastirmakta fayda var. Bildiğim kadarıyla ülkemize yeni geldi. Garanti parça vs. Durumu nedir öğrenmek lazım.

0MG90

0MG90

Üye
Victor al bence
Ama HDD'yi 1TB yapma onun yerine 120GB SSD al Windows 'u ona kur daha hızlı olur

Yunkaai

Yunkaai

Üye
    Konu Sahibi
0MG90

0MG90

Üye
Aslında diski 1 tb alıp ustune birde 8 gb veya daha yuksek msata ssd alsamda windowsu ona kursam daha mantıklı olmazmı?
Olur. Bende öyle yaptım. 120GB SSD aldım yanında, Windows onda kurulu kalan her şey HDD'de.

Luck Star

Luck Star

Üye
Ssdnin amacı o zaten. Önemli sistemi hızlı çalıştırmak :D

• Beğen

Üst Alt