Oyun için laptop

Sponsorlu Bağlantılar

Yunkaai

Yunkaai

Üye
    Konu Sahibi
Oyun için laptop
Malum yaz geldi üniversite de geldi. 2000 lira civarı bütcem var ve emektarımı değistirme vakti geldi. Almışken laptop almak istiyorum. Fakat laptop sistemleri hakkında fazla bilgiye sahip değilim.

Genelde fps/rpg oynuyorum. Hatta fallout 4 icin ön sipariş verdim bile :D

Marka olarak asus, toshiba, lenovo tercihimdir. Birde victorlara bakıyorum pesin fiyatina 9 taksitte cazip geliyor.

Sizde oneride bulunursanız sevinirim.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Msi cihazlara bakmanı öneririm oyun için alacaksan.

Yunkaai

Yunkaai

Üye
    Konu Sahibi
Intel® Core™ i5-4210M İşlemci (3M Ön Bellek, 2.6GHz - Turbo Boost ile 3.2 GHz)
2 GB DDR3 nVIDIA GTX 950M 128Bit Optimus, PhysX
8 GB SODIMM 1600 MHz DDR3
2 GB SODIMM 1600 MHz DDR3
1000 GB 7200 RPM 32MB SATA 2.5" HDD
15.6” (39.62cm) Full HD LED MAT (1920x1080) 16:9 panel

Gibi bir sistem nasıldır ? Victor G502 2345 TL

Mr.Wick

Mr.Wick

Üye
amaç sadece oyunsa ve performans istiyorsan pc toplamanı tavsiye ederim 2000liraya gayet sağlam bir oyun pcsi toplanabilir ama taşıma sorunu olur diyosan şunları tavsiye ederim.

Yunkaai

Yunkaai

Üye
    Konu Sahibi
amaç sadece oyunsa ve performans istiyorsan pc toplamanı tavsiye ederim 2000liraya gayet sağlam bir oyun pcsi toplanabilir ama taşıma sorunu olur diyosan şunları tavsiye ederim.

Lenovonun bu modeli çok cazip geliyor şuan. Aklımada yattı. Siz ne dersiniz bu model hakkında ?

BRKTNL

BRKTNL

Üye
bütçen varsa MSI yoksa lenovo. asus da zor rakip seçim senin

Luck Star

Luck Star

Üye
monster abra.

byAndroid

byAndroid

Üye
Laptop da monstar tek geçerim

BRKTNL

BRKTNL

Üye
Monster da olur aynen

Yunkaai

Yunkaai

Üye
    Konu Sahibi
Abra serisi bana biraz tuzlu kaçıyor. Maximum 2500 e çıkabilirim.

Mr.Wick

Mr.Wick

Üye
0MG90

0MG90

Üye
Alacaksanız ekran kartını GTX 9xx serisinden alın, diğerlerine göre daha iyi performans verecek DirectX12 ile

Luck Star

Luck Star

Üye
Alacaksanız ekran kartını GTX 9xx serisinden alın, diğerlerine göre daha iyi performans verecek DirectX12 ile
O laptoplarin fiyatından haberin vardır inşallah :D o fiyata yürüyen uçak toplanır :D :D (kasa anlamında [emoji14])

0MG90

0MG90

Üye
O laptoplarin fiyatından haberin vardır inşallah :D o fiyata yürüyen uçak toplanır :D :D (kasa anlamında [emoji14])
Şimdi baktım fiyatları yükselmiş. Abra A5 5.1 geçen hafta 2800'dü havale ile şimdi 3100. Ben ucuza aldım sayılır :D

Luck Star

Luck Star

Üye
Benim gördüğüm gtx980m di ve fiyatı 4800 :O

Dolara göre yine o özellikte olup 3100 olması iyi.

0MG90

0MG90

Üye
Yinede Victor markada alabilirsin. Monster ile aynı özellikte olup 100-200 lira daha ucuza satabiliyorlar.

Invoke

Invoke

Üye
Şimdi baktım fiyatları yükselmiş. Abra A5 5.1 geçen hafta 2800'dü havale ile şimdi 3100. Ben ucuza aldım sayılır :D

Daha yeni dikkat ettim v5.1 960m imiş. 860m sanmıştım. :D
kasa da daha şekilli, çok kıskandım. Buradan göndereceğim nazar ve haset dolu duygularımla bozacağım bilgisayarını bir iki güne :D @0MG90

Lenovonun bu modeli çok cazip geliyor şuan. Aklımada yattı. Siz ne dersiniz bu model hakkında ?

Oyuna gitmez o. U ultrabook işlemcisi oluyor, aradığın performansı alamazsın. Zaten 840M

• Beğen
Tepkiler: 0MG90
0MG90

0MG90

Üye
Daha yeni dikkat ettim v5.1 960m imiş. 860m sanmıştım. :D
kasa da daha şekilli, çok kıskandım. Buradan göndereceğim nazar ve haset dolu duygularımla bozacağım bilgisayarını bir iki güne :D @0MG90

Oyuna gitmez o. U ultrabook işlemcisi oluyor, aradığın performansı alamazsın. Zaten 840M
Daha doğru düzgün oyun oynayamadım, 3 gündür GTA5'i bekliyorum :D

• Beğen
Tepkiler: Invoke
reflex

reflex

Üye
Arkadaşlar yanlış laptoplar önermeyelim arkadaşlara kardeşim kendin bak ben sana olması gerekenleri söyliyeyim.
1.Ekran Kartı : gtx serisi 700 ve üstü olsun
2.Ram : 8 olsa gayet yeterli
3.HDD : 7200 rpm ler daha iyi
4. İşlemci : intel i5-i7 ama (HQ-M vb.) olsun U işlemciler performans olarak düşük.

Takipçi Satın Al

Üst Alt