Telefon Tavsiyesi Z2 Alacağım endişelerim var...

Sponsorlu Bağlantılar

suleymaneser

suleymaneser

Üye
    Konu Sahibi
Z2 Alacağım endişelerim var...
Merhaba arkadaşlar yaklaşık bir yıldır windows phone kullanıyorum, seviyorum da. Ve ağusostta telefon alacağım Lumia 930 ile Z2 arasında kalmıştım ve buyuk bir ihtimalle Z2 alacağım ancak, yapmış olduğum araştırmalarda gerek kasa kayması/açıklığı, gerek D6052 modelli Z2 nin garantisinin sıkıntılı olması beni ciddi şekilde düşünürüyor..

Teknosa yada Medimarktan almayı duşunuyorum, yukarıdaki gibi bir sorun çıkar mı alırsam?

yada sony'in kendi sitesinden alsam çıkar mı sorun?

Ve bir de sadece Z2 kullanan arkadaşlar varsa, karşılaştıkları sorunları yazarlarsa sevinirim..

ilgi gosterecek gostermeyecek herkese şimdiden teşekkurler

0MG90

0MG90

Üye
Kasa açıklığı dışında bir sorun yaşamazsın, artık son seriler satılıyor sürekli.
Distribütör garantili alacaksan N11'de indirimler oluyor oradan alabilirsin, fiyatlar aynı olursa Sony Center'dan da alabilirsin. İthalatçı garantili 1300 liraya satılabiliyor. Ben Bizdeuygun'dan aldım sıkıntım yok.

Alacaksanız D6503 alın bu arada

suleymaneser

suleymaneser

Üye
    Konu Sahibi
telefonu alırken hangi seriye ait olduğunu bilmemin bir yolu var mı? sonuçta deooda kalmış telefonu bile verebilirler
D6503 alacağım zaten işte hangisinin ne olduğunu kestirmek zor

0MG90

0MG90

Üye
Evet microSD yuvasındaki kartı çekince yazıyor 15W10 gibi, yani 2015 yılı 10. hafta üretimi

suleymaneser

suleymaneser

Üye
    Konu Sahibi
Su geçirmezlik konusunda bir bilgini var mı peki?

0MG90

0MG90

Üye
Kasa açıklığına bağlı bu. Telefonu aldığında her köşesini iyice kontrol et. Gerçi açıklık olsa bile bazıları su geçirmiyor şans işi bu. Eğer istemezsen öyle olmasını garantiye verip sıfır cihaz isteyebilirsin.

suleymaneser

suleymaneser

Üye
    Konu Sahibi
Sony nin sitesinden alsam çıkmaz umarım bir sıkıntı sonuçta ilk elden almış olacağım

Luck Star

Luck Star

Üye
Korkanın çocuğu olmazmış derler...

suleymaneser

suleymaneser

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim korkuyla ne alakası var? Arkadaşım 3 ay önce xpreria aldı golttan bir kere kullanmadan 3 defa servise gönderdi. Sen pazardan domates alırken eziği çürüğü var mı diye bakmıyorsun galiba

• Beğen
Tepkiler: ca_sus
Luck Star

Luck Star

Üye
Sen sorunu olan cihazları almayı düşündüğüne göre korkuyorsun demek ki.Ben de diyorum madem düşünüyorsun, o zaman korkanın çocuğu olmazmış. Sorunu olduğunu bilipte burada kafa ütülemeyin o zaman. Madem biliyorsun neden soruyorsun ?

suleymaneser

suleymaneser

Üye
    Konu Sahibi
Neden sormayayım? Eş değer fiyata tonlarca seçenek varken gelip burda soruyorsam demekki alacağım, ama gidip eski üretim niye alayım sorunlu olanları? Tartışmaya gerek yok kilitlenebilir.

SuSKuN2010

SuSKuN2010

Üye
Dostum kasa kayması sorunu dışında eskiden şebeke sorunu vardı Z2 de bence en ciddi sorunlardan biriydi ama şimdi lollipop güncellemesi ve yeni yeni partilerde düzeltilmiş

PrisonerMacTavish

PrisonerMacTavish

Üye
Son çıkan parti ne arkadaşlar ve ne gibi osrunlar var turkcellden alacağım acil yardimm
Kasa açıklığına bağlı bu. Telefonu aldığında her köşesini iyice kontrol et. Gerçi açıklık olsa bile bazıları su geçirmiyor şans işi bu. Eğer istemezsen öyle olmasını garantiye verip sıfır cihaz isteyebilirsin.
Z2 alacağım telefonu alırken nelere dikkat etmeliyim sana zahmet ayrıntılı yazar misin ilk defa adam akilli telefon alacağım servise de gönderip telefonsuz kalmak istemiyorum :)

0MG90

0MG90

Üye
Son çıkan parti ne arkadaşlar ve ne gibi osrunlar var turkcellden alacağım acil yardimm

Z2 alacağım telefonu alırken nelere dikkat etmeliyim sana zahmet ayrıntılı yazar misin ilk defa adam akilli telefon alacağım servise de gönderip telefonsuz kalmak istemiyorum :)
Bir önceki ayın ürünü ise en yeni ürün odur. Aldığında micoSD kapakçığındaki yeri çek kendine doğru arkada etikette 15wXX gibi bir şey yazacak. 2015'in XX haftasında üretilmiş yani. Kasa açıklığı var mı diye kontrol edersin köşelerine iyice bakarsın o kadar. Başka bir sorunu yok. Cihazı açtığında yazılımsal test programı var onla da test edersin.

• Beğen
Tepkiler: PrisonerMacTavish
PrisonerMacTavish

PrisonerMacTavish

Üye
Bir önceki ayın ürünü ise en yeni ürün odur. Aldığında micoSD kapakçığındaki yeri çek kendine doğru arkada etikette 15wXX gibi bir şey yazacak. 2015'in XX haftasında üretilmiş yani. Kasa açıklığı var mı diye kontrol edersin köşelerine iyice bakarsın o kadar. Başka bir sorunu yok. Cihazı açtığında yazılımsal test programı var onla da test edersin.
Teşekkürler kasa açıklığı son sürümlerde olduğunu da sanmıyorum açıkçası bunlar hep sonyi karalamak için :)

PrisonerMacTavish

PrisonerMacTavish

Üye
Umarım sorun yaşamazsınız, hayırlı olsun şimdiden :)
Teşekkürler hocam son bir sorum var konu ile alakasız ama bu vatsap mesajlarını yeni telefinumda nasıl görüntüleyebilir im ?

suleymaneser

suleymaneser

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler hocam son bir sorum var konu ile alakasız ama bu vatsap mesajlarını yeni telefinumda nasıl görüntüleyebilir im ?
Whatsapp her gece otomatik olarak mesajlarınızı, durumunuzu ve profil fotoğrafını yedekler.
Bunu kendinizde yapabilirsiniz, Ayarlar>Yedekleme.
son yedekleme tarihi orada yazar.
sonra whatsapı eski telefonundan kaldırıp yeni telefonuna yükle, numaranı falan yaz gerisini kendi halleder :)
Teşekkürler kasa açıklığı son sürümlerde olduğunu da sanmıyorum açıkçası bunlar hep sonyi karalamak için :)
Yok yok, bugun medimartk Denizli Carrefoursa/Teraspark şubesinden bir tanıdığa sordum 14w35 ten onceki serilerde olabiliyormuş.
Ben neredeyse 1-1.5 aydır z2 yi araştırıyorum, bana sorarsan Teknosa ve Medimarktan gonul rahatlığı ile(kafan rahat olsun yinede kontrol et) alabilirsin, yanında ozel kulaklığı işe beraber geliyor sanirim

• Beğen
Tepkiler: PrisonerMacTavish
Takipçi Satın Al

Üst Alt