Telefon Tavsiyesi Androide geri dönüş

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce Hangisi ?

• LG G3 3 Ram 32 Gb

Kullanılan: 6 16.7%
  • Asus Zenfone 2

Kullanılan: 4 11.1%
  • Xperia Z3 Compact

Kullanılan: 16 44.4%
  • Android One 4G

Kullanılan: 6 16.7%
  • Note 3

Kullanılan: 4 11.1%

• Kullanılan toplam oy
    36
Luck Star

Luck Star

Üye
720p daha iyi gerek yok 1080e s6 daki batarya teknolojisini kullanırsa performansta ve pilde rekor kırar bence
4" ekranda 720p çok iyi ancak 4.5" ve üstünde pixellerin yoğunluğunun az olduğu çok belli oluyor.
Z2 ile z3c arasında kaldım biraz Z2 boyut itibari ile dikkatimi çekiyor arkadaşımda z3 var çünkü boyutları iyi ancak sanal tuş olayını pek sevmiyorum. Z3C'de ekran ufak olduğu için sorun olur gibime geliyor.

Usta android deneyimi büyük ekranda yaşanır. Telefonu seversen zaten büyükmüş, kalınmış,ağırmış umursamazsın. Z2 de Z3 de çok güzel ancak Z3'e bütçe yetiyorsa onu almalısın. Alüminyum kenarlar,çok iyi ekran-gövde oranı ve ön arka cam tasarım ile süper oluyor. Z2 de aynı sayılır ama kenarları bir garip geliyor bana , kullandım biraz elimde izi çıkmıştı kenardaki desenin.

byAndroid

byAndroid

Üye
Süper amoled ekran bu hiç sırıtmaz merak etme
Uygun fiyatta gelse bari terfi etsek

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
S6 miniye 808 haha G4 Samsung'u batıracak indirimlerden sonra bir de s6 miniye 808 olayı çıktı karsımıza :D

byAndroid

byAndroid

Üye
Çok satması beni ilgilendirmez [emoji6]

Invoke

Invoke

Üye
@Mad EagLe Beklersen Nexus 5 2015'i gör derim. LG yapacak, G4'deki lensi koyacaklar diye dedikodular var. Nexus 6 gibi pahalı olacağını düşünmüyorum. USB-C, Android M falan bataryası da bu sefer iyi olur umarım.

Bunların arasından da Z3C'ye oy verdim ama ben olsam almazdım ekranı küçük diye.

• Beğen
Tepkiler: Luck Star
Luck Star

Luck Star

Üye
6inch de çok büyük inşallah 5.5 çıkar :)

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
İsim niye 5 yine ?

Luck Star

Luck Star

Üye
Numero kalmadı :D

• Beğen
Tepkiler: El~PisToLeRo ve Invoke
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
4 ve özellikle 5 efsane oldugundandır bence :D

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Luck Star

Luck Star

Üye
Aynen. :D
Bence de. 5.2 ya da 5.5, LG de yapsa incecik çerçeveyle mis gibi olur. Benim beklediğim cihaz o. LG'nin yapmasını ümit ediyorum.

LG kenarları ince yaptığı için 5.2" çok küçük kalıyor. 5.5" saf android için süper olur bence :) Zaten diğer markaların 5" ile aynı boyutta ki kasaya sahip olur.
4 ve özellikle 5 efsane oldugundandır bence :D

Gerçekten efsane halen. Ben diğer nexus modellerini daha hiç görmedim bile :D Nexus 4'e halen güncelleme geliyor maşallah :D
Böyle bir şey abartı mı olur acaba ? :D

Bu bildiğin G2+N5 :D

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
LG kenarları ince yaptığı için 5.2" çok küçük kalıyor. 5.5" saf android için süper olur bence :) Zaten diğer markaların 5" ile aynı boyutta ki kasaya sahip olur.

Gerçekten efsane halen. Ben diğer nexus modellerini daha hiç görmedim bile :D Nexus 4'e halen güncelleme geliyor maşallah :D
Böyle bir şey abartı mı olur acaba ? :D
Nerden baksan %78 - 79 ekran kasa oranı vardır bunun bence 76 üzerine çıkan bunu da yapabilmeli ama tuslar arkada olmak kaydıyla bir de ekran 5.5'inc olmalı ki pili kasaya yaysın telefon hem genel anlamda hem de cerceve olarak ince olsun.

Invoke

Invoke

Üye
O kadar ince çerçeve de olmaz bence. G4 ile N5'e yakın bir tasarım. Megapixeli daha düşük ama G4 lensinden veya çok yakın bir lensli, bataryası düzgün, max 5.5" , uygun fiyatlı, S810'lu bir cihaz bekliyorum. :D Umarım gelir. Hayal kırıklığı yaşamazsam alırım diye de düşünüyorum. :D

Luck Star

Luck Star

Üye
O kadar ince çerçeve de olmaz bence. G4 ile N5'e yakın bir tasarım. Megapixeli daha düşük ama G4 lensinden veya çok yakın bir lensli, bataryası düzgün, max 5.5" , uygun fiyatlı, S810'lu bir cihaz bekliyorum. :D Umarım gelir. Hayal kırıklığı yaşamazsam alırım diye de düşünüyorum. :D

LG 810 ısınıyor diye kullanmaz bence yine. 808 veya daha yeni bir işlemci kullanır. Kamera için aynı sensörü kullanmaz bence ya, çünkü g4'ün albenisi kamerası yani bilemiyorum :) Ben de 2016'da G4 almayı düşünüyordum ancak bataryası iyi bir Nexus çıkarsa hayır demem...

Invoke

Invoke

Üye
LG 810 ısınıyor diye kullanmaz bence yine. 808 veya daha yeni bir işlemci kullanır. Kamera için aynı sensörü kullanmaz bence ya, çünkü g4'ün albenisi kamerası yani bilemiyorum :) Ben de 2016'da G4 almayı düşünüyordum ancak bataryası iyi bir Nexus çıkarsa hayır demem...

G2 ile N5'in kamerası çok yakındı. Kamera için N5 bile benim için yeterince iyi ama yine dedikodular G4 kamerasından bahsediyordu. Gerçi daha LG mi yapacak onu bile bilmiyoruz. :D
810'un ısındığını biliyorum ama yine de 810 ile gelebilir, belki o zamana fixlerler bir 811 çıkarırlar. :D

Luck Star

Luck Star

Üye
Nerden baksan %78 - 79 ekran kasa oranı vardır bunun bence 76 üzerine çıkan bunu da yapabilmeli ama tuslar arkada olmak kaydıyla bir de ekran 5.5'inc olmalı ki pili kasaya yaysın telefon hem genel anlamda hem de cerceve olarak ince olsun.

%78.5 böyle bir şeymiş :)