Bunların dışına çık bence zenfone 2.candır hem de çok ucuz
Samsung değişti diolar eğer gerçekten öyleyse s6 olan nedense iPhone te karşı hep soğuğumTeknik servisi iyi olmayan bir cihaz alınmaz, Android den de soğudum zaten

Samsung değişti diolar eğer gerçekten öyleyse s6 olan nedense iPhone te karşı hep soğuğum![]()
Ben android'den şahsen hayatta Vazgeçmem.rahatlık ya istediğin herşeyi yapıyorsun ama sen bilirsin yinede.peki ne için alıyorsun o telefonu?valla ben değiştiğine dair bi ışık göremedim yine kronik sorunlar devam etmekte, yazılımı bilmiyorum şarj uzun gitmiyor o ayrı mesele zaten fiyatı da çok pahalı o fiyata iphone almak daha mantıkllı
henüz alamadım zamdan sonra epey arttı, z3 kullanıyorum ve hiç memnun değilim satıp artık androidden kurtulmak istiyorumBen android'den şahsen hayatta Vazgeçmem.rahatlık ya istediğin herşeyi yapıyorsun ama sen bilirsin yinede.peki ne için alıyorsun o telefonu?
Hayırdır.Bu kadar canını sıkan nedir?henüz alamadım zamdan sonra epey arttı, z3 kullanıyorum ve hiç memnun değilim satıp artık androidden kurtulmak istiyorum
Sony.Hayırdır.Bu kadar canını sıkan nedir?
G4 808 ile saçmaIphone 6 listendeyse para sorun degil niye M9 ya da G4 almiyosun?
Birak bu tek yumurta ikizlerini farkli cihazlara yönel.