baskahmet
Üye
@oguzxw demiştimoğuz s6 framework kurma kastı yedeğini almıştım tekrar eskisini yaptım

@oguzxw demiştimoğuz s6 framework kurma kastı yedeğini almıştım tekrar eskisini yaptım

harbiden kastımı yav kötü oldu ne farkı vardı peki s6 frameworkun ?oğuz s6 framework kurma kastı yedeğini almıştım tekrar eskisini yaptım
En iyisi orjinal hali böyle kasmıyorhiç bi fark yok gibi aynı sayılır
1 günü çıkardı yüzde 90 şarjlaahmet sence ?
stocktadamı böyle ? ben yeni pili stockta denemedim hiç1 günü çıkardı yüzde 90 şarjla
Ayrıca 4.50 ekran verdi
o yüzden soruyorum bide ben cwm den full wipe yaptım system boot felan data cache ama cm de uygulama yüklüydü onlarda gitmiştir inş onun için ayrı bişi yapılmıyordur umarım 

sorun romda sanırım veya gereksiz uygulamaları silerken bununla ilgili uygulamada silmiş olabilirimArkadaşlar bu romu yükledim ve memnunum ama güç tuuna basınca görüşmeyi bitir vb menülere giremiyorum o şekilde ayarda yapamıyorum sıkıntı sadece benim telefondamı yoksa sorun genel mi acaba
sıkıldıkça tema değiştir stock rom gibi sıkıcı değil en azındanstocktadamı böyle ? ben yeni pili stockta denemedim hiço yüzden soruyorum bide ben cwm den fu ll wipe yaptım system boot felan data cache ama cm de uygulama yüklüydü onlarda gitmiştir inş onun için ayrı bişi yapılmıyordur umarım
romu kurdum cidden kasma şimdilik yok iyi rom gibi "şimdilik" bu 10 dakikalık gözlemimde böyle hata da yok gereksiz şeyler de yok![]()

Aynen ben sıkıldıkça tema değiştiriyorumsorun romda sanırım veya gereksiz uygulamaları silerken bununla ilgili uygulamada silmiş olabilirim
sıkıldıkça tema değiştir stock rom gibi sıkıcı değil en azından![]()

senin dokunmatik sorunu sadece oyunlardamıromda kalite kokuyor... harbi iyiymişdokunmatik sorununu çözse xda stockta süper olur artık bi romda kalırım ama imkansız gibi
![]()

2 elle normalde dokunursan oluyor galeride felan da oluyo heryerde bu sorun :/senin dokunmatik sorunu sadece oyunlardamı![]()
4.2.2 de olmuyormu2 elle normalde dokunursan oluyor galeride felan da oluyo heryerde bu sorun :/
az oluyor geçtigimde az oluyordu yani sonra çoklaşıyo felan sadece 10.1 de olmuyor4.2.2 de olmuyormu
Onlarla alakası yok.az oluyor geçtigimde az oluyordu yani sonra çoklaşıyo felan sadece 10.1 de olmuyor
belkide geçtigim 4.2.2 kernel farklılıgından dolayı o sorun oldu build.prop kodlarındanda şüpheleniyorum
yani fazla olmuyormu demek istiyorsunOnlarla alakası yok.
Bu arada bende oyunlarda 1 oluyor 5 olmuyor sorun