dokunmatigi dene gözünü seveyim bu sefer shadow fight dr.driving de dene atar yapma bu sefer benim için deneRom cok guzel arkadaslar ben kurdum![]()

Dr druving sorunlu arkadasimdada ayni sorun oluyordokunmatigi dene gözünü seveyim bu sefer shadow fight dr.driving de dene atar yapma bu sefer benim için dene![]()
shadowda dene bakayım bendeki cm de sorun olmadı hiçDr druving sorunlu arkadasimdada ayni sorun oluyor
Ben senden yardm istedm yapmadinshadowda dene bakayım bendeki cm de sorun olmadı hiç
oldumu şimdi bu trip be kardeşim bi yedek atmadım diye böylemi oldu şimdiBen senden yardm istedm yapmadin
Gel roma kendin dene
Evetoldumu şimdi bu trip be kardeşim bi yedek atmadım diye böylemi oldu şimdi
A5 romunu kurabilirsinİyi hoş ama görsellik sıfır, artı sessize almak için 5 kez tuşa basıyorum profil vs, birini aramak için yine aynı kısayollar bu kadar kaldırılmazki. Üst menü de aynı, güzel ama üç saat ancak tahammül edebildim

Dene İşte Tribe Girme Olgun Ol Az

Ya olm ne tribi herşeye olgunluk diyon denemiyorum zorlamıDene İşte Tribe Girme Olgun Ol Az![]()
Yok Çocuklukmu Diyim Tamam Kardeşim İşin Düşer BanaYa olm ne tribi herşeye olgunluk diyon denemiyorum zorlamı
Çocukluk veya olgunluk ile alakası yokYok Çocuklukmu Diyim Tamam Kardeşim İşin Düşer Bana
Benden İstedigin;Romunu Sıfırla CWM Den Yedek Al Bana At Ulan Bunu Kim Yapar Ha ?Çocukluk veya olgunluk ile alakası yok
Benim sana işim düştü yardım etmedin. Aynı şey
Romunu sıfırla değilBenden İstedigin;Romunu Sıfırla CWM Den Yedek Al Bana At Ulan Bunu Kim Yapar Ha ?
Olduuu Hatta İstersen Sana Facebook Hesabımı Wp Mi İçinde VereydimRomunu sıfırla değil
Sadece cwm yedeğini almak istedim
Yardım yardımdır neyse
Olduuu Hatta İstersen Sana Facebook Hesabımı Wp Mi İçinde Vereydim![]()
format diye birçey vardıOda Romu Sıfırlamak Degilmi La :SDFG:SDG:SDFG:ASDFG:ASDF:ADF:SDG:SDEA:FASD:FSD:FSD:FGS:G:SDformat diye birçey vardı
Neyse uzatma denemiyorum istersen gel istemezsen gelme umrumda değil
Yav istersen sus konuştukça batıyonOda Romu Sıfırlamak Degilmi La :SDFG:SDG:SDFG:ASDFG:ASDF:ADF:SDG:SDEA:FASD:FSD:FSD:FGS:G:SD