oguzxw
Üye
cidden lolipop gibimi yoksa görselmi ? abi bi dr driving yada shadow fight yada 2 elle basılı tutup oynanan bi oyun indirip denermisin lütfen ?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
cidden lolipop gibimi yoksa görselmi ? abi bi dr driving yada shadow fight yada 2 elle basılı tutup oynanan bi oyun indirip denermisin lütfen ?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
aynen temizle butanuda aşşağıda lollipoptaki gibirom lolipop kullanıyor hissi veriyor insana![]()

ama üstteki 3 lü şey olmamış görseliigi bozmuşaynen temizle butanuda aşşağıda lollipoptaki gibi![]()

3lü derkenama üstteki 3 lü şey olmamış görseliigi bozmuş![]()
fotoya iyi bak üstte sagda 3 çizgili bişey var3lü derken
onu ben yaptım normalde yok şu an oyun indiremem mobil verideyimfotoya iyi bak üstte sagda 3 çizgili bişey var
he tamam abi evde bi denersin de yoksa öyle bişey bende geçerimonu ben yaptım normalde yok şu an oyun indiremem mobil verideyim

rom attınmı a5 romunuArkadaşlar tele bişey olmadı sadece geziye gittim netim yoktu![]()
Daha indirmedim ama xda çoşuyor bu romlarom attınmı a5 romunu

aynen lollipop hissi veriyormuş rom herkes bunu söylüyorDaha indirmedim ama xda çoşuyor bu romla![]()

aynen lollipop hissi veriyormuş rom herkes bunu söylüyor![]()

bende kuruyorum şuan
Romu indirmişim ehehehe kurarım birazdan

bende kuruyorum şuan
son uygulamalar ve temizle butonu aşşağıda bunlar hoşuma gitti![]()
a5 romu kasmaz zaten ayrıca 
aynen ya adamlar bekletmeden hataları düzeltiyora5 romu kasmaz zaten ayrıca
Lollipop aynı gibi
menü tuşu fix gelmiş![]()

Ahmet bir sorsana adama cm üstüne kurabiliyor muyuz? Orda stok üzerine kurun demişte?Arkadaşlar tele bişey olmadı sadece geziye gittim netim yoktu![]()
Cm üstüne s5 romları vs romlar kuruluyor. Bizzat denedim. Yalnız cwm de full wipe yapman lazımAhmet bir sorsana adama cm üstüne kurabiliyor muyuz? Orda stok üzerine kurun demişte?
Kurdun mu sen üstüne? Sıralamayı bir yazsana wipe data sonra cache sonra format system mi diyecegim?Cm üstüne s5 romları vs romlar kuruluyor. Bizzat denedim. Yalnız cwm de fu ll wipe yapman lazım