İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
1030 mu ? :blink:

sahanemir

sahanemir

Üye
Günaydın .bende 930 aldım gayet hoş bir cihaz not3 den geçtim güncellemeleri de yaptım su anda 10 u kullanıyorum .ama ekranı dokunarak uyandırmayı bulamadım kafayı yedim yani..onceki sürüme gore(8.1) bariz olarak daha fazla şarz gidiyor o bir gerçek güzel olacak iyicene oturursa..

emz

emz

Üye
Günaydın .bende 930 aldım gayet hoş bir cihaz not3 den geçtim güncellemeleri de yaptım su anda 10 u kullanıyorum .ama ekranı dokunarak uyandırmayı bulamadım kafayı yedim yani..onceki sürüme gore(8.1) bariz olarak daha fazla şarz gidiyor o bir gerçek güzel olacak iyicene oturursa..

10 zaten şu an resmi sürüm değil. Hala kararlı sürüm olan 8.1 Denim güncellemesini kullanmanız daha iyi olacaktır:) ama tam sürümünde eminim çok güzel gelişmeler olacak :)

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Belki bu resim yardımcı olur.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

sahanemir

sahanemir

Üye
Teşekkürler.halloldu ama buradan değil.touch diye bir yer var oradan hallettim ayarlrda değil.

sahanemir

sahanemir

Üye
Şimdi sıra geldi kişilere sencronizasyon bulmam lazım kişilerimi göremiyorum.

sahanemir

sahanemir

Üye
Vazgeçerim sanırım 10 dan radyo yok problemli şu an ama pil performansı bende mükemmel ..o konuda çok çok iyi.

tayfn1907

tayfn1907

Üye
Ekleyin beni'de dostlar Lumia 1020 siyah :)

• Beğen
Tepkiler: sahanemir
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Ah Microsoft millet Nisanda inceleme yapmış bizim pazara getiremedin şu XL'ı acaba satamama gibi bir endişeleri mi var? :hmmm

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
cihaz satışa çıktığı ülkelerde fiyat avantajı batarya ve kamera nedeniyle ciddi talep görüyor. Ben de yeni bir cihaz daha alacağım ve bu cihazı bekliyorum. Bu ay gelir muhtemelen.

Ah Microsoft millet Nisanda inceleme yapmış bizim pazara getiremedin şu XL'ı acaba satamama gibi bir endişeleri mi var? :hmmm

dakamon

dakamon

Üye
cihaz satışa çıktığı ülkelerde fiyat avantajı batarya ve kamera nedeniyle ciddi talep görüyor. Ben de yeni bir cihaz daha alacağım ve bu cihazı bekliyorum. Bu ay gelir muhtemelen.

Bu telefonu alıp iş telefonu yapacaksın. On numara bataryası var buyuk ekran. Mis gibi. Ana telefon olarakta 940 alacaksın dadından yinmez :D

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Ben Note 3'te batarya kiti kullanıyorum umarım Microsoft'ta böyle birşey düşünmüştür bataryanın değiştirilebilir olması özelliği boşa gitsin istemem.

sahanemir

sahanemir

Üye
8.1e dondum tekrar .otursun biraz daha win10.

Üst Alt