Aynen bende sesinden sikayetciyim ama rom olarak degil telefon kaynakli hoparloru zayif kaliyo eski samsung vardi bazen sesinden rahatsiz oluyodum![]()
Yaptım çalıştı da eyvallah sağolun ikiniz de. Ama bildirim ayarını yapamadım bulamadım. Diğer ayarlarla oynaya oynaya baya telefonun şekli şemali değişti amaArkadasin dedigi gibi yap ama 5. Maddeyi tekrar yapmana gerek yok zaten 3 .maddede yuklenmis oluyor ayriyetten modullerden gravty box sectikten sonra telefonu tekrar baslatmani isticek
romun bir sıkıntısı yok stock romdan sonra iyi bile geldi. İyi iş.Bildirim ayarida ekran iyilestirmelerinden tus arka isigi bildirimlerinden acabilirsinYaptım çalıştı da eyvallah sağolun ikiniz de. Ama bildirim ayarını yapamadım bulamadım. Diğer ayarlarla oynaya oynaya baya telefonun şekli şemali değişti amaromun bir sıkıntısı yok stock romdan sonra iyi bile geldi. İyi iş.

Evet stock roma gore hoparlor sesi az aramadaki kulaklik bence yeterli garantim bitsin hoparlorunu degistirmeyi dusunuyorumBir ayar gerekiyor ama ben de uğraşamadım neden dolayı oluyor bilmiyorum. Hoparlörün kapasitesi yeterli bence çünkü önceki versiyonda ses iyiydi. Şimdi arama esnasında dahili kulaklık sesi ve hoparlör sesi az. Romla birlikte gelen ses uygulaması (v4 mü ne öyle bir ismi var telefon yanımda olmadığı için ismini tam hatırlamıyorum) nın gerekli ayarlarını yaptım ama ses hala az.
gerci custom rom kullaniyorum garanti simdilikte yok ama geri getirme sansim var 
Menüde yer değişikliği yok sanırım ve karmakarışık harf sıralamasına göre buda zor oluyor. düzenleme yapabilen var mı arkadaşlar.
Launcherin verisini silip tekrar deneyin romu yuklerken uygulama sorun yapmis olabilirROM çok güzelde yalniz masa üstüne attığım kısa yolları telefon kapanıp açılınca siliniyor tek sorun bu. Teşekk ürler
Uygulamaları istediğimiz gibi siralayamiyoruz ve klasör olusturaniyoruzşu hata yüzünden önermiyorum diyebileceğiniz bir hatası var mı, güzel görünüyor.
Ben kurdum ama google play durdu hatası alıyorum. Ne yapmalıyım. Telefonum general mobile discovery.