Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146
onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
boeffla kerneli kurdunmu ?

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
Kurdum aga istersen whatsapp a gecelim yardimci olursan sevinirm
bu sorun başıma hiç gelmedi.sen en iyisi romu tekrar megawipe yaparak kur sonra kernel temizleyici kullandiktan sonra kerneli kur sonra uygulamayı yükle. sorun ihtimali %0.
ben böyle yapıyorum

skystar18

skystar18

Üye
bu sorun başıma hiç gelmedi.sen en iyisi romu tekrar megawipe yaparak kur sonra kernel temizleyici kullandiktan sonra kerneli kur sonra uygulamayı yükle. sorun ihtimali %0.
ben böyle yapıyorum
Hocam romu bastan kurmama imkan yok kesinlikle - kernel temizleyici link verirmisin yada sirasi ile

Toprak38

Üye
Arkadaşlar herhangi bir arama yaptığımda veya gelen aramayı cevapladığımda ekran anında kapanıyor. Ayrıca bu sorun skype görüntülü görüşmelerde de arama başladığı an gerçekleşiyor. Acilen çözmem gerekiyor yardımcı olabilecek birileri var mı ? Sensörü kapatmam benim için yeterli olacaktır ama nası kapatacağımı bulamadım ayarlarda heryeri kurcaladım. Rom kaynaklı farklı bi yerde olabilir diye burdan sormayı düşündüm.

uzman47

uzman47

Üye
Ayarlar-cihazim-arama ayarlari-arama sirasinda ekrani kapat

Toprak38

Üye
Arama ayarlarına baktım da göremedim ben orda böyle bir bölüm

uzman47

uzman47

Üye
Kilif kullaniyorsan kilifin ön kameranin yanindaki sensoru kapatmadigindan eminmisin

Toprak38

Üye
Kılıf kullanıyorum ama kılıfsızda denedim. Jelatin zaten yok. Geçenlerde içi açıldı telefonun onda toz falan kaçtı büyük ihtimal sensör test yaptım çalışmadığına eminim şuan. Sensörü kapatmam gerekiyor normalde olan bir olay ama bu romda yapamadım.

uzman47

uzman47

Üye
Son aramalara gir ordan sol senecek tusundan arama ayarlarina bir bak bide boyle bir dene

Toprak38

Üye
uzman47

uzman47

Üye
Dostum ben bu romu kullanmiyorum ama arama sirasinda secenekleri gorebiliyormusun ekranda?

Toprak38

Üye
Orda da aynı yere atıyor beni sonra da ekranı yine kapatıyor. Bu romu kullanıpta kapatabilen varsa yardımcı olsun yoksa tamirci yolu gözüktü bana :(

uzman47

uzman47

Üye
Orda da aynı yere atıyor beni sonra da ekranı yine kapatıyor. Bu romu kullanıpta kapatabilen varsa yardımcı olsun yoksa tamirci yolu gözüktü bana :(
Tamirciye girmeden blekota note 4 super lite v4.4 yeni cikti onu kur bir dene istersen

kingsaban

kingsaban

Üye
Beyler bu romu s4 mini ye atsak bi sikinti cikar mi ?

kingsaban

kingsaban

Üye
Tmm sagolasin

blueroyaldream

Üye
Beyler romu ve kerneli yükledim aşırı derecede kasıyor özelliklede ısınca telefon modeli İ9300 ama 1.8 Ghz işlemci var bunla bir alakası olabilir mi ?

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Beyler romu ve kerneli yükledim aşırı derecede kasıyor özelliklede ısınca telefon modeli İ9300 ama 1.8 Ghz işlemci var bunla bir alakası olabilir mi ?
Model farklıysa uyumlu olmayabilir ayrıca wipeları yapmadıysan da sorun olabilir

Üst Alt