Kullanıyon mu kardesiyi seçim sıkıntı yaşamazsın![]()
Neden meuzi önermıyosun sıkıntılı tel mibence lg g2 al o kadar yoksa genral mobile elite al derim
arayüzü akıcı serviste sıkıntı yaşamazsın 3gb öneririm.Kullanıyon mu kardes
Hocam 32 gb kalmamıs 16 varmısarayüzü akıcı serviste sıkıntı yaşamazsın 3gb öneririm.
fazla oyun oynamayan biriysen 16 gb uygunHocam 32 gb kalmamıs 16 varmıs
güzel telefon alıcaksan 32 gb lıgını al bn interneten dijital marken alınıyır diye önermiyrum ordan memun kalmayanlar var da o yuzdenNeden meuzi önermıyosun sıkıntılı tel mi
Digitalden almayım mı orda sadece 16 kalmısgüzel telefon alıcaksan 32 gb lıgını al bn interneten dijital marken alınıyır diye önermiyrum ordan memun kalmayanlar var da o yuzden
bence alma dostum ama iyi telfon ona itirazim yokDigitalden almayım mı orda sadece 16 kalmıs

miezu mx4 un 3gb ramı yok ki 2gb rami var?arayüzü akıcı serviste sıkıntı yaşamazsın 3gb öneririm.
Neden? Mx4 iyi değil miZ2 al , arkana yaslan.
Mx4 kötü demedim. Z2'ye iyi demem onu kötü yapmaz , hatta gayet güzel bir cihaz ama ben olsam Z2 alırdım.Neden? Mx4 iyi değil mi
Benim bütçem 1100 z2 daha pahalı olmaz oMx4 kötü demedim. Z2'ye iyi demem onu kötü yapmaz , hatta gayet güzel bir cihaz ama ben olsam Z2 alırdım.
Alacaksanız kesinlikle 32GB modelini alın. 16GB Modelini aldıktan 3 ay sonra pişmanlıklarınız başlayacaktır. Oyundan ziyade çektiğiniz fotoğraf ve videoların boyutu zamanla yetmeyecektir.Benim bütçem 1100 z2 daha pahalı olmaz o
Sen telefonu öneriyo musun pekiAlacaksanız kesinlikle 32GB modelini alın. 16GB Modelini aldıktan 3 ay sonra pişmanlıklarınız başlayacaktır. Oyundan ziyade çektiğiniz fotoğraf ve videoların boyutu zamanla yetmeyecektir.
Ben bizzat o telefonu kullanmadım. Bir ara almaya niyetlendim ama piyasa da 32GB Modelini bulamadığım için almaktan vazgeçtim.Sen telefonu öneriyo musun peki