Mortal Kombaaaaaaatt!

Sponsorlu Bağlantılar

alfo9403

alfo9403

Üye
    Konu Sahibi
Mortal Kombaaaaaaatt!
Mortal Kombat X in Türkiye'ye açılması ile birlikte oyunu indirdim ancak çok büyük bir hevesle açtığım oyunda tam anlamıyla hayal kırıklığına uğradım. Oyunda sixaxis controller desteği yok. Ne dualshock ne logitech nede başka bir oyun kolu yok yok yok. Mortal Kombat gibi bir oyunda, özü video konsolu olan en popüler çağını PlayStation ile yaşayan bir oyun teşrif buyurmuş mobil platforma gelmiş ama bir kol destegini çok görmüş. Rakibin üzerine parmakla tıklıyorsunuz vurmak için. Bu nedenlede yapabileceğiniz seylerde sınırlı sıradan bir mortal kombat deneyimi yaşayacağınızı sanıyorsanız çok büyük bir hayal kırıklığı ile karşılaşıcaksınız. Çocuk oyunu gibi olmuş tek yaptığınız hızlı hızlı parmağınızı ekrana vurmak. PlayStation daki gibi oynayacağını düşünenler boşuna indirip 1gb heba etmesinler.

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb

ayhan2000

ayhan2000

Üye
Oyun cok kotu yapmislar hemen sildim bende

• Beğen
Tepkiler: alfo9403
xmustx

xmustx

Üye
Aynen.Hile modlusu bile sildirmekten kurtulamadı :)

• Beğen
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Bu oyunlar yerine emulator yukleyip ps2 oyunlari oynamak daha mantıklı :)

• Beğen
Tepkiler: Dark-Evil
alfo9403

alfo9403

Üye
    Konu Sahibi
Bu oyunlar yerine emulator yukleyip ps2 oyunlari oynamak daha mantıklı :)
Hiç denemedim aslında ama emulator cok verimli olmuyor diyorlardı. Şimdilik star horizon ve fifa 15 yetiyor. Gerci fifada da google hedabi eklenemedigi icin ilerlememi kaydedemedim formatlayınca telefonu tüm emeklerim silindi fifaninda bu huyunu sevmiyorum. İlla face uzerinden yedeklenicekmis.

• Beğen
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Hiç denemedim aslında ama emulator cok verimli olmuyor diyorlardı. Şimdilik star horizon ve fifa 15 yetiyor. Gerci fifada da google hedabi eklenemedigi icin ilerlememi kaydedemedim formatlayınca telefonu tüm emeklerim silindi fifaninda bu huyunu sevmiyorum. İlla face uzerinden yedeklenicekmis.

Bence denemelisiniz ve kurulum filan cok basit bir sürü oyun var ama boyutlari buyuk oldugu için her oyunu deneyemiyorsun :)

• Beğen
alfo9403

alfo9403

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Müsait bir zamanımda deneyeceğim. Tecrubelerimi paylasirim yine.

Linkteki uygulamayi kullanabilirsin

Uygulamayi yukleyip siteden oyunlari indirip zipten herhangi bir klasore cikart ve uygulamayi acip oyunu sec.

Dark-Evil

Dark-Evil

Üye
  • Beğen
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
fakat epsxe ps1 oyunları emulator'u değilmi ben öle biliyorum.

Ufak boyutlu bir oyun indirip dene mesela metal slug

Ben birkac oyun indirip oynadim ama simdi sen oyle deyince benide suphede biraktin :)
Dun bir tane oyun indirdim ama onuda deneyemedim 500 mb zipten 5gb oyun çıkıyor hafizam yetmedi oyunu cikaramadim zipten daha :)

xmustx

xmustx

Üye
Zaten emulator onu kaldırmaz uğraşma