maggybot
Üye
asker kapasitesinin %70 olarak nerden ayarlıyoruz acaba?
türkçe botu deneyebilirsin maggybot.blogspot.com
asker kapasitesinin %70 olarak nerden ayarlıyoruz acaba?
Kullandığım en güzel anlaşılır bottu ama ondada hatalar var. Her 10 aramada arama kriterlerini düşürmesi ve işlemci hatası vermesi. Gece kuruyorsun sabah kalkıyoruz ki ekranda uygunsuz işlemci hatası.türkçe botu deneyebilirsin maggybot.blogspot.com
bu sayı düşmesi bir hata değil kiKullandığım en güzel anlaşılır bottu ama ondada hatalar var. Her 10 aramada arama kriterlerini düşürmesi ve işlemci hatası vermesi. Gece kuruyorsun sabah kalkıyoruz ki ekranda uygunsuz işlemci hatası.
Bilgisayar guc ayarindan yapabilirsinBu botta ekranı sürekli açık bırakma özelliği var mı? Hiçbir şey yapmayacak ama sadece ekranı açık tutacak, varsa ihtiyacım olacak ileride.
Suan pc basinda degilim ama yapman gerekeni yaziyorum general sekemsine giriyorsun sag alt kosede donate only e tik atiyorsun daha sonra donate sekmesine giriyorsun mesela achers in altindaki donate to all a tik koy saten ingilizce yaziyor kimseyede asker atamaz pc basina gecimcede ss atarim lazim olursaHocam ss![]()
Bu bir hata çünkü diğer botlar 40 aramada yaparken bu bot 10 aramada düşürüyor ve sürekli işlemci hatası veriyorbu sayı düşmesi bir hata değil ki
son güncellemede değiştirdimBu bir hata çünkü diğer botlar 40 aramada yaparken bu bot 10 aramada düşürüyor ve sürekli işlemci hatası veriyor
Teşekkür ederim yanlış link eklemişim
Yeni link eklendi.
deneyelim inş. işlemci hatasıda düzelmiştirson güncellemede değiştirdim
yeni versiyon ekledim. Hatasın resmini çekip bloga atarmısın?deneyelim inş. işlemci hatasıda düzelmiştir
yeni versiyon ekledim. Hatasın resmini çekip bloga atarmısın?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
MaggyBot versiyon 2.4.5
Belli bir saat çalıştıktan sonra pcyi kapatma, uykuya alma veya goblin moduna geçme özelliği eklendi.
Hata raporu tuşu eklendi.
Eşleşme arama hızı düzenlendi(Artık 10a kadar çıkartılabilir)
Çoklu kullanımda köy ismini kayıt edememe sorunu düzeltilmiştir.
Yeni saldırı seçenekleri eklendi.
Büyücü, ejder ve balon artık savaşlarda kullanılabilir.(bütün askerleri kullanın seçili olması gerekir)
şimdiki saldırıda normal oldu güzel denemeye devam eksikleri bildiririz emeğine sağlıkMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
video da da gördüğün gibi ölü köylere değil kafasına göre saldırı yapıyor ve kraliçe yi kullanmıyor hata raporu gönder dediğim de senin blog siteye yönlendiriyor yada ayarları ben yapamadım
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
video da da gördüğün gibi ölü köylere değil kafasına göre saldırı yapıyor ve kraliçe yi kullanmıyor hata raporu gönder dediğim de senin blog siteye yönlendiriyor yada ayarları ben yapamadım
şimdiki saldırıda normal oldu güzel denemeye devam eksikleri bildiririz emeğine sağlık
Virüstotal trojen buldu yanliz [emoji35]Arkadaşlar eğer bot kullanacaksanız bunların yerineLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızkullanın. Clash of Clans için ilk bot fikrini çıkaran ve yapan adamlar buradadır. Tamamen ücretsizdir, açık kaynak kodludur, diğer botlar gibi ticari kaygı gütmeden geliştirilir. Diğer kullandığınız botlar tamamen gamebotdan türemiştir. Bu konuda tanıtılan clashbot onlardan ilkidir ve kullanmanızı tavsiye etmiyorum. Açık kaynak kodlu, genel kamu lisansı altında geliştirilen bir programı alıp bunun üzerinden para kazanmaya çalışıyorlar. Destek vereceksiniz gidin gamebota verin. Clashbottan daha iyi ve daha stabil çalışıyor ve forumda destek aradığınız zaman size çoluk çocuk değil, genelde geliştiriciler veya gerçekten sorunun kaynağını bilen, çözen adamlar yanıt veriyor. İki botuda kullanan biri olarak söylüyorum. Ayrıca şu an yeni sürümü çıktı, hala geliştirilmesi devam ediyor ve süper özellikleri var. Saldırıların bot tarafından yapıldığını söyleyemezsiniz bile o dereceHer neyse çok bile yazdım girin araştırın linki verdim, zamanım olursa yazarım belki...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızforuma kayıt olup bu konudan son sürümünü indirebilirsiniz.
iyide site İngilizce anlamak çok zor anlaşmak daArkadaşlar eğer bot kullanacaksanız bunların yerineLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızkullanın. Clash of Clans için ilk bot fikrini çıkaran ve yapan adamlar buradadır. Tamamen ücretsizdir, açık kaynak kodludur, diğer botlar gibi ticari kaygı gütmeden geliştirilir. Diğer kullandığınız botlar tamamen gamebotdan türemiştir. Bu konuda tanıtılan clashbot onlardan ilkidir ve kullanmanızı tavsiye etmiyorum. Açık kaynak kodlu, genel kamu lisansı altında geliştirilen bir programı alıp bunun üzerinden para kazanmaya çalışıyorlar. Destek vereceksiniz gidin gamebota verin. Clashbottan daha iyi ve daha stabil çalışıyor ve forumda destek aradığınız zaman size çoluk çocuk değil, genelde geliştiriciler veya gerçekten sorunun kaynağını bilen, çözen adamlar yanıt veriyor. İki botuda kullanan biri olarak söylüyorum. Ayrıca şu an yeni sürümü çıktı, hala geliştirilmesi devam ediyor ve süper özellikleri var. Saldırıların bot tarafından yapıldığını söyleyemezsiniz bile o dereceHer neyse çok bile yazdım girin araştırın linki verdim, zamanım olursa yazarım belki...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızforuma kayıt olup bu konudan son sürümünü indirebilirsiniz.