Rami kafaya takmayin arkadaslar,stabil olsun sistem yeter,ben boeffla ayarlarini stock taki gibi ayarladim,ram 750 leri goruyor ve 5 gundur telefonu acip kapamadim,iste stabilite bence budurarkadaşlar boffle kernel 6.5 mi daha iyi yoksa 6.6 mı ben 6.6. ram 600 oluyordu
Stocktaki gibi derken ???Rami kafaya takmayin arkadaslar,stabil olsun sistem yeter,ben boeffla ayarlarini stock taki gibi ayarladim,ram 750 leri goruyor ve 5 gundur telefonu acip kapamadim,iste stabilite bence budur
Peki hangi boefflayi yukledin 4.3 icin 6... mi 7.... mi ?4.3 yuklemistim 1 ay once,boeffla kernel yukledim ve boeffla config deki ayarlara baktim tamamen farkli,paylasmaya calisacam
Iste püf noktasi da burasi,4.3 icin 5.6 yi yukledim ve baktim lmk ayarlari 4.4 icin olanlardan farkli,ekran resmi aldim ve sonra 4.4.2 romu yukledim ayarlardan lmk ayarlarini 4.3 deki gibi yaptim,bir hafta icinde kernel oturdu,ram 650-750 arasi degisiyor ama ne kasma var ne bozulma,su an 5-6 gundur teli kapatmadan kullaniyorum,hic bir sorun yokPeki hangi boefflayi yukledin 4.3 icin 6... mi 7.... mi ?
peki kardeş hiç kasma falan olmuyor mu 700 lere gelince bende olmuştu 1 kerede sen 6.6 mı kullanıyorsunRami kafaya takmayin arkadaslar,stabil olsun sistem yeter,ben boeffla ayarlarini stock taki gibi ayarladim,ram 750 leri goruyor ve 5 gundur telefonu acip kapamadim,iste stabilite bence budur
Tapatalk tan resim atacaksan en soldaki fotograr makinesi butonuna basip galeriden ekliceksin.Lmk ayarlari sirasiyla 24-31-38-48-55-68,zram 800
kardeş peki sen hangisini kullanıyorsun NL1 mi NJ1 miLmk ayarlari sirasiyla 24-31-38-48-55-67,zram 800
Kasma olmuyor desem yalan olur,ama stabil,yani sacmaliklar olmuyor,ama program gecislerinde 1 saniye bekletiyor mesela,stabiliteden kastim kapanma programdan atma gibi sacmaliklar olmuyorpeki kardeş hiç kasma falan olmuyor mu 700 lere gelince bende olmuştu 1 kerede sen 6.6 mı kullanıyorsun
NA8kardeş peki sen hangisini kullanıyorsun NL1 mi NJ1 mi
Evet,swap kapali bende,swap benim hafiza kartini bozuyor o yuzden bulasmiyom,bi kac kez sd karti formarladim@kartal2378 Zram acik 800 mi olacak?