Uygulama Clash of Clans Bot v6.0 Resimli Anlatım - Güncellendi

Sponsorlu Bağlantılar

mgo26

mgo26

Üye
Arkadaslar buraya olayin cozumunu yaziyorum dikkatli olarak okuyup yaparsaniz olayi cozume kavusturursunuz
1) oncelikle hic acilmamis bir bot dosyasi olusturuyoruz bunun icinde clash botu rardan cikartiyoruz
2) botu hic acmadan C:\Users\mgo26\Desktop\ClashBot 6.0A\ClashBot 6.0\COCBot\functions\Village
artik botu nereye cikarttiysaniz orada cocbot => function => village klasorunu aciyoruz
3) ekte verdigim sprictleri rardan cikartip oraya yapistiriyoruz ve olan dosya ile degistir secenegine tikliyoruz

daha sonra botu rahatlikla kullanabilirz ayarlari yeniden yapmaniza gerek yok kayit ettiginiz configi load yaparak acip kullanabilirsiniz

merhaba herşeyi resimdeki gibi yaptım fakat şöyle bir hata alıyorum
Upgrade Wall option disabled, skipping upgrading
o hata degil yukseltme ayarini yapmadigini belirtiyor duvar yukseltme secenegini aktif etmedigin yaziyor

• Beğen
Tepkiler: ilkerfly

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Hala hata alan varsa botun kurulumunu baştan yapsın sonra hatayı düzeltmek için 1. Mesajin sonunda açıklamalı olarak çözümü gösterdim onu yapın ve oyunu ingilizce yaparak kullanın bunları yaptığınızda hata alma ihtimaliniz yok arkadaşlar lütfen azıcık uğraşın zor bir şey degil isim olmasa yardım ederim ancak bugün işlerinden dolayı daha fazla bakmayacağım

ShakesPaera

ShakesPaera

Üye
''[21:22:29] ~~~Waiting for full army~~~'' dan ileri gidemiyorum esmeran3 kardeşim kampların hepsi dolu nedendir acaba ? 20 dk dır bekliyorum donup dolasıp aynı şey atak yok :( Help mee :)

mgo26

mgo26

Üye
''[21:22:29] ~~~Waiting for fu ll army~~~'' dan ileri gidemiyorum esmeran3 kardeşim kampların hepsi dolu nedendir acaba ? 20 dk dır bekliyorum donup dolasıp aynı şey atak yok :( Help mee :)
ordu kapatisenin dolmasini bekliyor ordu kampina tiklayip yanlis yazmis olabilirsin

xxRMDxx

Üye
Arkadaslar buraya olayin cozumunu yaziyorum dikkatli olarak okuyup yaparsaniz olayi cozume kavusturursunuz
1) oncelikle hic acilmamis bir bot dosyasi olusturuyoruz bunun icinde clash botu rardan cikartiyoruz
2) botu hic acmadan C:\Users\mgo26\Desktop\ClashBot 6.0A\ClashBot 6.0\COCBot\functions\Village
artik botu nereye cikarttiysaniz orada cocbot => function => village klasorunu aciyoruz
3) ekte verdigim sprictleri rardan cikartip oraya yapistiriyoruz ve olan dosya ile degistir secenegine tikliyoruz

daha sonra botu rahatlikla kullanabilirz ayarlari yeniden yapmaniza gerek yok kayit ettiginiz configi load yaparak acip kullanabilirsiniz

o hata degil yukseltme ayarini yapmadigini belirtiyor duvar yukseltme secenegini aktif etmedigin yaziyor
benim normal kıslalar calısıyor fakat kara kışlalar çalışmıyor. bide arka plan moduda çalışmıyor bu konu hakkında yardımcı olabılırmısınız

esmeran3

esmeran3

Üye
Arkadaslar ben hepsini yaptım

Anil-D

Anil-D

Üye
suan duvar basamiyormusunuz

mgo26

mgo26

Üye
benim normal kıslalar calısıyor fakat kara kışlalar çalışmıyor. bide arka plan moduda çalışmıyor bu konu hakkında yardımcı olabılırmısınız
ben kendin boyle bir sornla karsilasmadim ama yeni surumleri deneyebilirsiniz

marist

marist

Üye

Bi bana çözüm bulamadiniz.
Hala hata alan varsa botun kurulumunu baştan yapsın sonra hatayı düzeltmek için 1. Mesajin sonunda açıklamalı olarak çözümü gösterdim onu yapın ve oyunu ingilizce yaparak kullanın bunları yaptığınızda hata alma ihtimaliniz yok arkadaşlar lütfen azıcık uğraşın zor bir şey degil isim olmasa yardım ederim ancak bugün işlerinden dolayı daha fazla bakmayacağım

Arkadaslar ben hepsini yaptım

mgo26

mgo26

Üye
suan duvar basamiyormusunuz
duvarlarin grafikleri degisti o yuzden duvar basmalar suanda calismaz ama 6.3 surumunu cikarttilar kislarlar icin belki duvarlarida duzeltmislerdir
Bi bana çözüm bulamadiniz.
evet size hala cozum bulamadim ama sizinle ayni hatada olan bir arkadas ust surumleri kullanarak hatayi duzelttigini soyledi isterseniz ust surumleri deneyin

ilkerfly

Üye

hocam duvar yükseltme seçeneği nerede göremedim :)

charm35

Üye
duvarlarin grafikleri degisti o yuzden duvar basmalar suanda calismaz ama 6.3 surumunu cikarttilar kislarlar icin belki duvarlarida duzeltmislerdir

evet size hala cozum bulamadim ama sizinle ayni hatada olan bir arkadas ust surumleri kullanarak hatayi duzelttigini soyledi isterseniz ust surumleri deneyin
train.au3 atıp denemiştim 1,5 saat önce ordu basıyordu köy bulamıyordu bunda saldırıyor değilmi

ShakesPaera

ShakesPaera

Üye
mgo26 Kardeşim her şey doğru yaptığıma eminim, 135 yerim var yazdım onu, kampların hepsi dolu, kışladaki yerlerde full lakin atak yok :(

marist

marist

Üye

Botun ust versiyonlari mi?

mgo26

mgo26

Üye
hocam duvar yükseltme seçeneği nerede göremedim :)

other seceneginde ama duvar grafikleri duzeltildigi icin buyuk ihtimal calismaz ama elle secim secenegi var onu yaparsan yukseltebilirsiniz

train.au3 atıp denemiştim 1,5 saat önce ordu basıyordu köy bulamıyordu bunda saldırıyor değilmi

2 tane sprict var ikisinide hic acilmamis bota atarsan SIKInti ortadan kalkar

mgo26 Kardeşim her şey doğru yaptığıma eminim, 135 yerim var yazdım onu, kampların hepsi dolu, kışladaki yerlerde fu ll lakin atak yok :(

troops menusunu acip ekran goruntusunu alip buraya atarsan bakariz
Botun ust versiyonlari mi?
6.0 dan sonra 4 versiyon daha cikti ama cikan 3 versiyonda bazi ozellikler normal kullanicilara kapali vip kullanicilara acik ama pek onemli seyler degil yada bugun 6.3 cikti bugun hata alanlar icin istersen onun linkini atayim ama 6.3 u hic kullanmadim dene calisirsa kullanirsin calismazsa diyer surumlerin linkini atarim

• Beğen
Tepkiler: ilkerfly

muratatakan

Üye
hack çalısıyor fakat benim 1.2.3. kışlayı basıyor 4.gelince basmıyor neden olabilir bilgisi olan varmı

wodolord

Üye
botun yeni sürümü çıkıcakmı tamamen hatasız ve uyumlu

muratatakan

Üye
4.kıslayı degistirdim fakat yine olmadı onun yerini başarılar sayfası çıkıyor

birisi2

Üye
ben şuanda 6.0 kullanıyorum gayette başarılı asker basıyor, bağış yapıyor, köy arıyor süper bir bot yapanların emeğine sağlık

Üst Alt