Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
HERŞEY TAMAM BU HATAYI VERİYOR
Ayarı farklı isimde kaydet. Config -> Save kısmından kaydedersin - Config -> load kısmından ayarı yüklersin....
If you are using v5.8 or v6.0:
"Go to : \COCBot\functions\Village\Train.au3
Edit this line :
Local $TrainPos = _PixelSearch(155, 603, 694, 605, Hex(0x603818, 6), 5) ;Finds Train Troops button
to Local $TrainPos = _PixelSearch(155, 603, 694, 605, Hex(0x9C7C37, 6), 5)
Save and run bot again."
For v6.0 users, you will need to delete the COCbot.exe and recompile it (right click COCbot.au3 and compile). If you also use dark elixir troop, do the same as above on :\COCBot\functions\Village\TrainDark.au3 and you will be able to train DE troops.
Sorunu çözenler var az bekleyin herkesin yapabileceği hale getirmeye çalışıcam.
@Luck Star upload etsin eğer stabil olmazsa ben de 6.2.2 yüklerim.
KENDİ SORUNUMU ÇÖZİYİM Bİ KARDEŞİM YARDIMCI OLURUM 6.0 SÜRÜMÜ
KARDEŞİMLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızHATASI NEYİN NESİDİR
Hata değil o . Duvar yükseltme ayarı kapalı,duvar yükseltme pas geçildi diyor.
arkadaşlar sorunu hallettim saldırdı dosyayı güncelleyip ekliycem şidmi az bekleyin...açmak zorundamıyım duvar ayarını
Luckstar herkese cevap verdin de bir beni pas geçtin. Diyorum ki sizlerde ölü köylere saldırı yapıyor mu normal saldırı yapıyor ama ölü köylere yapmıyor bendeaçmana gerek yok
Luckstar herkese cevap verdin de bir beni pas geçtin. Diyorum ki sizlerde ölü köylere saldırı yapıyor mu normal saldırı yapıyor ama ölü köylere yapmıyor bende

açmana gerek yok
ee iyi diyonda o hata olunca devam etmiyo bot habire kampları kontrol ediyor
Bende çalışıyor bende çalışıyor yahu yap şunu upload da memleket kurtulsun daValla bende ölü koy e saldırı yapıyor. Bot yeniden indir daha sonra ayarlarını yap train değiştir hersey sıfır ile hazır.
olmuyo esmeran işteKanka millet dediğim dosyayı indirip yerine atsa sıkıntı yok @Anil-D