Uygulama Clash of Clans Bot v6.0 Resimli Anlatım - Güncellendi

Sponsorlu Bağlantılar

esmeran3

esmeran3

Üye
Şu an upload ediyorum 10 dk sonra hazır.

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Luck Star demiş ki:
açmana gerek yok

ee iyi diyonda o hata olunca devam etmiyo bot habire kampları kontrol ediyor

Ayardan dolayı vermiyor onu ilk mesajda ve az önce son mesajda yeni dosyayı ekledim gerekli yere atın botu kapatıp açın sorun yok.

esmeran3

esmeran3

Üye
BEYLER ŞU AN KONUYU 40 DAN FAZLA KİŞİ OKUYOR. BİRAZ SABIRLI OLUN. YORGUN ARGIN SİZE YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIYORUZ. BİRİNİZ VİRÜS VAR BİRİNİZ OLMUYO DİYOSUNUZ. BİZ NASIL YAPIYORUZ ? ŞU AN YENİ BOT U UPLOAD EDİYORUM. DAHA SONRA YAPAN YAPAR YAPAMAYAN MESAJ BİLE ATMASIN AZ YAZDIKLARIMIZI OKUSUN ANLAR YAPAR.

baronsavas

baronsavas

Üye
5.7.3 çok stabil ve kullanıyorum. bunun içinde dosya varmı acaba?

Print Screen

Print Screen

Üye
emeğin için minnettarım çok işime yaradı birkaç gündür kullanıyorum deli gibi ganimet kastım bugün güncellemenin geldiğini gördüm baktım yine buraya yazmışlar çalışmıyor diye hiç çalıştırmaya teşebbüs etmedim gördükten sonra konuyu adım adım takip ettim esmeran ın verdiği dosyayı attım hemen çalıştı yani sıkıntısız 10 numara 5 yıldız her şey için teşekkürler de benim bir sorunum vardı bluestack bazen restarting yapıyor sonra da açılmıyor tabi ben bilgisayarın başında olmadığım için şu restarting hatasını nasıl çözebilirim çok arada sırada yapıyor bunu

• Beğen
Tepkiler: esmeran3
Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
5.7.3 çok stabil ve kullanıyorum. bunun içinde dosya varmı acaba?

5.7.3 için de aynı olması lazım bakıcam şimdi ancak 6.0 daha iyi bende iki sürümü kullanıyorum sadece :)

.
.
.
.

Tekrar tekrar söylememize gerek yok ilk mesaja sorunun çözümünü ekledim ayrıca arkadaşta ekliyor kendi kullandığı botu.

• Beğen
Tepkiler: baronsavas
esmeran3

esmeran3

Üye
emeğin için minnettarım çok işime yaradı birkaç gündür kullanıyorum deli gibi ganimet kastım bugün güncellemenin geldiğini gördüm baktım yine buraya yazmışlar çalışmıyor diye hiç çalıştırmaya teşebbüs etmedim gördükten sonra konuyu adım adım takip ettim esmeran ın verdiği dosyayı attım hemen çalıştı yani sıkıntısız 10 numara 5 yıldız her şey için teşekkürler de benim bir sorunum vardı bluestack bazen restarting yapıyor sonra da açılmıyor tabi ben bilgisayarın başında olmadığım için şu restarting hatasını nasıl çözebilirim çok arada sırada yapıyor bunu

Rica ederim kardeşim öncelikle o hatayı bende alıyorum bazen. onun bi çözümü yok artık denk geldikce kendin açacaksın

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
@baronsavas evet 5.7.3 içinde aynı dosya değişme işlemini yapabilirsin hallolur.

Oyunda bakım var 20dk...

• Beğen
Tepkiler: baronsavas
esmeran3

esmeran3

Üye
@baronsavas evet 5.7.3 içinde aynı dosya değişme işlemini yapabilirsin hallolur.

Oyunda bakım var 20dk...

inşallah bot iptal olmaz. bakım varsa bot sıkıntı verecek yoksa bakım yapmazlar

Print Screen

Print Screen

Üye
sanırım açığı tamamen kapatmaya çalışıyorlar

wodolord

Üye
benımde içime öyle doguyor aramızda casus mu var supercelle haber ucuruyor:ehe:ehe

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
sanırım açığı tamamen kapatmaya çalışıyorlar

açık değil bu en başta da dedim eğer açıkla ilgili bir şey olsa bizim ki hile olurdu.

Bu sadece script yani program ile ayarladığın şeyleri otomatik olarak ekrana tıklayarak yapıyor. bunu her hangi bir oyunda da ayarlayabilirsin bunu kapatmak imkansız.

oyuna güncelleme geldi ve bazı şeylerin konumları değişti sorun bundan kaynaklanıyor düzelir yakında...

• Beğen
Tepkiler: esmeran3
Print Screen

Print Screen

Üye
botu sen yazdın da haberimiz mi yok üstad :gul:

esmeran3

esmeran3

Üye
denedim bot çalışıyor.

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Oyun açıldı botu çalıştırdım birazdan köy aramaya başlayacak aradığım değerlerdeki köyü bulup saldırdığında sonucu resimli olarak atacağım.
botu sen yazdın da haberimiz mi yok üstad :gul:

2 veya 3. sayfa aynı sorun geldi cevapladım :D bu kadar işsiz değilim botu yazmak rahat 1-2 ayımı alırdı ancak yapılmayacak bir şey değil çok basit.

sansar1423

Üye
açık değil bu en başta da dedim eğer açıkla ilgili bir şey olsa bizim ki hile olurdu.

Bu sadece script yani program ile ayarladığın şeyleri otomatik olarak ekrana tıklayarak yapıyor. bunu her hangi bir oyunda da ayarlayabilirsin bunu kapatmak imkansız.

oyuna güncelleme geldi ve bazı şeylerin konumları değişti sorun bundan kaynaklanıyor düzelir yakında...

kardeş eline saglık yardımcı olduğun için saolsunda benim sorum ClashBot 5.7.3 bu sürümdede asker basmıyor kışlaya girmiyor bu 6.0 için yaptığın güncellestırme onun icinde gecerlimi yoksa ona güncellestirme gelmıcekmi son sürümümü kullanalım..

esmeran3

esmeran3

Üye
Bende resim atcam :) hadi bakalım ilk kim dalıyor.

wodolord

Üye
iksirle 9.seviye duvar basmak kaldrımıslar

Üst Alt