Haber iOS 8.4 Jailbreak Gelebilir.

Sponsorlu Bağlantılar

Alihansd

Alihansd

Üye
    Konu Sahibi
iOS 8.4 Jailbreak Gelebilir.

Apple geçtiğimiz günlerde sürpriz bir şekilde iOS 8.4’ün ilk beta sürümünü geliştiricilere sunmuştu. İOS 8.4 Beta 1 ile müzik uygulamasında tasarım değişiklikleri yapılmıştı. Baştan aşağı yenilenen müzik uygulaması, diğer iOS sürümlerindeki tasarıma göre çok daha güzel görünüyordu.

iOS 8.4'de Jailbreak açığı bulundu!
iOS 8.3 ile Jailbreak açıklarını kapatan Apple, iOS 8.4 Beta 1 sürümünde yeni bir açığın bulunmasını engelleyemedi. “xpl0n1c” isimli hacker iOS 8.4 Beta 1 için Jailbreak işlemini gerçekleştirdiğini YouTube üzerinden yayınladığı video ile duyurdu.

Şimdilik yayınlanmayan Jailbreak aracının, iOS 8.4 Final sürümü ile kullanıcılara sunulacağını tahmin ediyoruz. Hacker, Jailbreak aracını yayınlarsa açığın keşfedilip kapatılacağını düşünüyor olabilir. İlk defa Jailbreak kullanıcağım için sabırsızlıkla bekliyorum diyebilirim :).

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Hadi insallah :D Yeter 8.1 kullandigimiz :D

Alihansd

Alihansd

Üye
    Konu Sahibi
Hiç sorma :D gerçi ona jb var zaten

silivriserdar

silivriserdar

Üye
iPhone 5s kullanıyorum 9 ay önce aldım 7.1.2 sürümü hala jeal break'li ilk gün yaptım. iPhone 3GS kullanırkende jeal break'li olarak kullandım. Jeal break candır gerisi heyecan. iOS 8 sürümüne geçmeyi hiç düşünmüyorum jeal break falan tweakler tam oturmadı.

furkitare

furkitare

Üye
iPhone 5s kullanıyorum 9 ay önce aldım 7.1.2 sürümü hala jeal break'li ilk gün yaptım. iPhone 3GS kullanırkende jeal break'li olarak kullandım. Jeal break candır gerisi heyecan. iOS 8 sürümüne geçmeyi hiç düşünmüyorum jeal break falan tweakler tam oturmadı.

jeal break...

• Beğen
Tepkiler: Serhan