Telefon Tavsiyesi Htc One M8 - LG G3

Sponsorlu Bağlantılar

relax.tr

relax.tr

Üye
Ama bildiğim kadarıyla htc one m7 Ve m8 ppi değeri olarak oldukça yüksek 440civarları , bu da ekrana etki ediyo

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Amoled yanığı oluşanları gördüm ama çok şanslıyım bende sararma dışında hiçbirşey olmadı. :cool

Luck Star

Luck Star

Üye
Amoled yanığı oluşanları gördüm ama çok şanslıyım bende sararma dışında hiçbirşey olmadı. :cool

Ekranı full parlaklıkta kullanmazsan sorun olmaz bence :)

Ama bildiğim kadarıyla htc one m7 Ve m8 ppi değeri olarak oldukça yüksek 440civarları , bu da ekrana etki ediyo

ppi değerinin fazla olması netlik, çözünürlük açısından çok önemli ancak her LCD aynı değildir.

Mesela Sony Xperia Z1 deki LCD ile LG G2 deki LCD nin aynı olduğunu söyleyene gözlerinde bir problem var derim :)
LCD lerde bir filtre katmanı var bu katmanı incelttikçe renkler canlılaşıyor. Aslında Z1 deki ekran daha sağlıklı ancak yapacak bir şey yok gözüm gönlüm sevmiyor onu :)

Filtre katmanı inceldikçe çıkan zararlı ışınlar daha az filtre ediliyor...

relax.tr

relax.tr

Üye
ekrandaki keskinlik Ve netlik Önemli bence , fullparlaklıkta çok Net olmasını isterim Ama parlaklığı en düşüge alınca da ekran görülsün en azından değil mi

Luck Star

Luck Star

Üye
ekrandaki keskinlik Ve netlik Önemli bence , fullparlaklıkta çok Net olmasını isterim Ama parlaklığı en düşüge alınca da ekran görülsün en azından değil mi

keskinlik netlik hemen hemen aynı bahsettiğimiz marka ve modellerde mesela m8 -g2-g3- z2-z3 felan aynı yani. Amoledlerde daha farklıdır.
LCD ler en kısık ışıkta bile görülüyor ancak güneş ışığında fullde anca görüyorsun :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Her açıdan en keskin ve net görüntüyü Amoled ekranda alirsin. En büyük örneği tab s. En doğru beyazlar ise G3'ün ekranında var. Z2 ekranına girmiyorum o batarya süresinin almasının etkisi zaten o bana göre berbat ekranidir. Z3 ile çok kez yan yana Z2'yi koydum fark %100 ortada.

Luck Star

Luck Star

Üye
Bende g2 ile g3 var g3ün beyazları daha sarımsı ancak nedense göze daha güzel geliyor . g2 deki beyazlar buz beyazı gibi :D

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Bende g2 ile g3 var g3ün beyazları daha sarımsı ancak nedense göze daha güzel geliyor . g2 deki beyazlar buz beyazı gibi :D
Tam tersi olması lazım. :blink:
@El~PisToLeRo bana cevap mı hazırlıyorsun 1 saattir izlemedesin :D

Luck Star

Luck Star

Üye
fotoğraf çekip atayım diycem de elimdeki cihazlardan daha iyi çeken yok :D dandik 7.2mp sony kamera var bekle atayım :D

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Luck Star
Luck Star

Luck Star

Üye

Sol g3 - sağ g2.

Yemin ediyorum fotoğraflarda tam tersi çıkmış :D nasıl oluyor şimdi bu gözümle gördüğüm soldaki sarımsı ama fotoğrafta tam tersi :O :O

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
O G3 sanki fazla mı ne? Adresimi istedi sandım :P :D

GreaTH

GreaTH

Üye
    Konu Sahibi
Maşallah konu gitmiş :D

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye

Haha bildirim geliyo surekli napim bakiyorum sikinti yok devam boyle konuyu mahvetmissiniz :D
Bu arada evet G3 un beyazlari daha sarimsi ve siyahlari da amolede yani sifira daha yakin G2 ye oranla.

byAndroid

byAndroid

Üye
Ekranda amoled gibisi yok ya. En kisikta diğer telefonların en kisigina bile fark atıyor. Diğer telefonlar en kisikta kullanilmaz valla ama amoled rahat gözüküyor en kisikta

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
E8 ile M8 tasarımı sence aynı mı? :hmmm

0MG90

0MG90

Üye
Z2 ekranına berbat diyenin gözünden şüphe ederim cidden. Ya çok amoled kullanmış ya da marka sevdalığı hat safada.

Z2 kullanıyorum ve sorunum yok. M8 ve G3 arasından M8 al derim yine.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Z2'nin ekranı Z3 ile yan yana koyduğunuzda %100'lük fark ortada. Gerçekten Z3'e görede kendiside berbat ;)
Marka Sevdalığı hat safhada olan gitsin mağazaya baksın.

Takipçi Satın Al

Üst Alt