Önceden çok kez anlatırdım ama zihniyet aynı olunca artık uğraşasım gelmiyor.![]()
Tamam Ben m8 alıyorum Yapişman Olursam da sorun Yok
LG telefonları dayanıklı olmuyor zaten. İsterse çelik jelatin taksın o çerceve her türlü gidiyor![]()

samsung benim gözümde Iyi bir Telefon üreticisi değil , kullanım olarak karşılaştırdığımızda her türlü ezik kalıyor donanım kalitesine bi şey demem Ama yazılımda eksik kalıyor

Şuan apple iphone 3gs bile hafızası dolu olmadıği sürece kasmiyor ancak samsung telefonları hafıza yarıya kadar dolunca çokkasiyor Arkadaşımda note 2 var kilit tuşuna basıyor kilit ekranı 20sn gecikme ile geliyor en basit örnek .
Ben Note2 kullanıp kasıyo diye görmedim 
Tamam kas de ama bu kadarda yapmaŞuan apple iphone 3gs bile hafızası dolu olmadıği sürece kasmiyor ancak samsung telefonları hafıza yarıya kadar dolunca çokkasiyor Arkadaşımda note 2 var kilit tuşuna basıyor kilit ekranı 20sn gecikme ile geliyor en basit örnek .
iPhone 4s var elimde hiçbir şey yok kasıyor
3GS'te öyle.Ben hiçbir zaman S5 gibi yara bandına iyi demem. Sen genel konuşuyorsun o yüzden bende genellemek zorunda kalıyorum. Bak ns güzel uzaklaşmıştım şu işten gene zayıf anima geldi yazdım""şöförde kasıyor""
![]()
Eski iphonelara yeni sürüm yazılım yükleyince kasıyor aynen. eski 4s var bende de ios 7-8 ile cayır cayır kasıyor ama 6 ile mükemmelTamam kas de ama bu kadarda yapmaiPhone 4s var elimde hiçbir şey yok kasıyor
3GS'te öyle.

Zaten alanların çoğunluğu ondan alıyor ben dahil ekranına hayran kalıp almaya gidiyorum ancak direkden dönüyorumekran olarak Gerçekten samsung çok kaliteli hakkını vermek lazım
IPS LCD bence şuan gayet iyi ve yeterli