Telefon Tavsiyesi Htc One M8 - LG G3

Sponsorlu Bağlantılar

Enes

Enes

Üye
Aynı evde kaldığım arkaşta g2 var. Telefonun üstüne titreyerek kullanıyor arkadaşım buna rağmen geçen kasanın arkadan açıldığını farketti eliyle oturttu, telefonun sesi gidip duruyor, LG simgesinin harf doldurmaları düştü. Bu adam eve gelince telefonu rafa koyar eline almaz kılıfsız kullanmaz buysa iyi bence de iyi

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Aynı evde kaldığım arkaşta g2 var. Telefonun üstüne titreyerek kullanıyor arkadaşım buna rağmen geçen kasanın arkadan açıldığını farketti eliyle oturttu, telefonun sesi gidip duruyor, LG simgesinin harf doldurmaları düştü. Bu adam eve gelince telefonu rafa koyar eline almaz kılıfsız kullanmaz buysa iyi bence de iyi

G2 nin orjinal arka kapagi en pahali 20 dolara bulunuyor.
Bir de M8 in dusup kasasinin ezilmesi durumunda servise fiyat sordunuz mu keza ayni sekilde Xperia serisi icin?
Metal telefonu metal diyorum metalde aluminyum ha saglam saniyosunuz.G2 tek tip oturtma kasa degil dolayisiyla kasa acikligi gibi bir durum soz konusu olamaz.Logolarda telefonun isinmasindan dolayi yapistirici madde islevini yitiriyor bu buyuk bir sorun degil yapistirsin ya da dedigim gibi en kaba masraf 20 dolar bir kapak.Sesle ilgili sikinti da yaygin G2 sorunu degil sans ya da kullanima bagli.

UçanOsman

UçanOsman

Üye
dediğin arkadaş telefona neler yapıyor acaba ?

Enes

Enes

Üye
G2 nin orjinal arka kapagi en pahali 20 dolara bulunuyor.
Bir de M8 in dusup kasasinin ezilmesi durumunda servise fiyat sordunuz mu keza ayni sekilde Xperia serisi icin?
Metal telefonu metal diyorum metalde aluminyum ha saglam saniyosunuz.G2 tek tip oturtma kasa degil dolayisiyla kasa acikligi gibi bir durum soz konusu olamaz.Logolarda telefonun isinmasindan dolayi yapistirici madde islevini yitiriyor bu buyuk bir sorun degil yapistirsin ya da dedigim gibi en kaba masraf 20 dolar bir kapak.Sesle ilgili sikinti da yaygin G2 sorunu degil sans ya da kullanima bagli.
Ben ne m8 i savunuyorum ne g2 yi. Arkaşımda gördüğüm sıkıntılar bunlar. Aynı şekilde başka bir arkaşımın da m8 kamera camı rezalet bi hal aldı ve kasadaki ezikler can sıkıcı.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Htc'nin modellerindede kasa açıklığı var. Bu forumda eski kullanıcı olan var mı bilmiyorum ama başka forumlarda nexus one'ın çıkış tarihinden beri hTc kullananlarda kasa açıklığı kamera lensinden ısınmadan şikyet ediyorlar sorunsuz firma yok.

asabi67

asabi67

Üye
G3 kullanan biri olarak m8 diyorum

asabi67

asabi67

Üye
Öncelikle şarj konusunda sunu soyliyim şarj 2k ekrandan dolayı israf oluyor ve 5.0(lollipop) güncellemesi telefonun sarjini sömürüyor .Bu yüzden ben 4.4.2(KitKat) sürümünde devam ediyorum ilaveten telefonu rootladim bi kaç ayar çektim işlemci hızı v.s onları ayarladim bunları yapınca eğer oyun oynamiyosan 6-7 saat ekran süreleri elde ediyorsun.oyun oynarsan 4-5 saate düşüyor . ısınma konusunda ise yine oyun oynarsan aşırı ısınıyor.Normal kullanımda ise ısı, rahatsız etmiyor

GreaTH

GreaTH

Üye
    Konu Sahibi
Z2 Almaya Karar Verdim :)

Son düzenleme:
asabi67

asabi67

Üye
Şimdiden hayırlı olsun

Takipçi Satın Al

Üst Alt