Galaxy S3 i9300 [ROM][6.0.1_r10][i9300]RESSURRECTION REMIX M [UBER-GCC 4.9][CM13]

Sponsorlu Bağlantılar

meyrock

meyrock

Üye
    Konu Sahibi
5.1 in stabilleşmesi için daha haftalar var, az sonra nasipse weekly 10 u yükleyeceğim telefonuma. Hatalar giderilince resurrectiona geçeceğim :)
resurrection Cm weeklylerinden daha stabil geldi bana :) yinede siz bilirsiniz. v10 dan bilgiler bekliyorum ;)

• Beğen
Tepkiler: jongass

lemaynak

lemaynak

Üye
Şu ana dek bende oyle bir sıkıntı olmadı. Bir tek rehberde sıkıntı yaşamıştm onuda yeniden rom flaşlama ile gidermiştim.
Mailleri gmail uygulaması ile mi görüntülüyorsunuz yoksa herhangi bir tarayıcı ile mi?
Yo kendi mail programi ile olmadi tekrar hesaplari kaldirip tekrar kurim...

lemaynak

lemaynak

Üye
Evet sorun devam ediyor. Cm nin kendi beta surumunu de kurdum ayni.
Mailler hotmailin. Gelenlerde gosteriyor konu basligi falan.. Ac dedigimde yukleme ekraninda kaliyor. Exchange de sorun var sanirim.

Rehberde sorun yasamiyorum.. Gmaile bagli rehber.

Ama bu lolipop digerlerinden daha iyi...
5.4 mu 5.4.1 mi yukleyim stabil 5.4 diyor... Belki mailler onda calisir onerin nedir

• Beğen
Tepkiler: meyrock
meyrock

meyrock

Üye
    Konu Sahibi
Evet sorun devam ediyor. Cm nin kendi beta surumunu de kurdum ayni.
Mailler hotmailin. Gelenlerde gosteriyor konu basligi falan.. Ac dedigimde yukleme ekraninda kaliyor. Exchange de sorun var sanirim.

Rehberde sorun yasamiyorum.. Gmaile bagli rehber.

Ama bu lolipop digerlerinden daha iyi...
5.4 mu 5.4.1 mi yukleyim stabil 5.4 diyor... Belki mailler onda calisir onerin nedir
5.4.1 i denemedim açıkçası. Şu an başka roma döndüm. isterseniz bir 5.4.1 i deneyin. Varsa olumlu olumsuz sonuç bize bildirin.

lemaynak

lemaynak

Üye
5.4.2 sürümü çıkmış onu indiriyom...

skystar18

skystar18

Üye
ekran görüntülerini atarmısın , birde gapss dosyası linki varmı gerekıyormu ?. performans ve stabil şarj durumunu test etme imkanınız oldumu tesk..

lemaynak

lemaynak

Üye
Gapp

ekran görüntülerini atarmısın , birde gapss dosyası linki varmı gerekıyormu ?. performans ve stabil şarj durumunu test etme imkanınız oldumu tesk..
Hocam henuz yukleyemedim... Disari cikmak zorunda kaldim, yeni duzelttiklerine bakamadim..Ekran goruntuleri aynidir. 1. Sayfadaki ile...

Ama diger lolipolardan daha iyi

skystar18

skystar18

Üye
Gapp

Hocam henuz yukleyemedim... Disari cikmak zorunda kaldim, yeni duzelttiklerine bakamadim..Ekran goruntuleri aynidir. 1. Sayfadaki ile...

Ama diger lolipolardan daha iyi
o kadar cok gapss varki hangısı anlamıyorum :/ yardımcı olabilirmisin

lemaynak

lemaynak

Üye
en küçüğünü indir en üstteki sanırım
Kurma bosuna guncelleme mahvetmis romu surekli klavye, brovser store hatasi veriyor

meyrock

meyrock

Üye
    Konu Sahibi
Linki tıkla üste
gapps-lp-20141109-signed.zip isimli olan açılacak zaten. Onu indir

skystar18

skystar18

Üye
en küçüğünü indir en üstteki sanırım
Kurma bosuna guncelleme mahvetmis romu surekli klavye, brovser store hatasi veriyor
hadi yaa tamda indiriyordum siliyim bari , cm12 romu denemıstım memnundum ama cok fazla şarj ı yiyordu ya

lemaynak

lemaynak

Üye
sanırım biraz daha beklesek iyi olacak stabil bir rom için... adamın verdiği gapps linklerinin hiç biri çalışmıyor.. eski gapps işe yaramıyor hocam maalesef..

4.4.4 içinde en iyisi Archidroid romuydu, hatasız kullanıyodum...ama bi türlü güncelleme yapmadılar ... aralık ayından beri.

KRALL_

Üye
Rom bence gayet güzel bende 5,4,0 versiyonunu kurdum çok stabil hızlı ve bataryada stockrom gibi harcıyor. ama daha hızlı yanlız kamera da sıkıntı var video çekmeye çalışınca donuyor ve kamera bi daha çalışmıyor. bazende reset atıyor 2 güne 1 falan basit bi inceleme oldu ama benim hoşuma gitti blokate den çok iyi bence

lemaynak

lemaynak

Üye
Evet rom iyi... Guncellemesini bekleyelim bari... :)
Ama bir rom buldum cok iui hatta benim sikayet ettigim mail sorunu da yok. Blissrom lolipop, yukledim gayet uyi gorunuyor. Bir iki gun gutsin bakalim nasil olcek

• Beğen
Tepkiler: KRALL_
meyrock

meyrock

Üye
    Konu Sahibi
Evet rom iyi... Guncellemesini bekleyelim bari... :)
Ama bir rom buldum cok iui hatta benim sikayet ettigim mail sorunu da yok. Blissrom lolipop, yukledim gayet uyi gorunuyor. Bir iki gun gutsin bakalim nasil olcek
Blisspop romuda güzel. Hemen hemen bu rom ile ayni stabillikte. Siz Blisspopun hangi versiyonunu kullanıyorsunuz

lemaynak

lemaynak

Üye
3.2 hocam bi sıkıntı yaşamadım henüz ama vardır bir sorun illaki :D

skystar18

skystar18

Üye
Ben v5 i kullanmıştm çok sevmeme rağmen kasıp şarjı sömürüyordu. 3.2 yi denerim ;)
ya sıkıldım şu samsung görünümünden cm nın tavsıye edıcegınız donma problemı olmayan romu varmı

meyrock

meyrock

Üye
    Konu Sahibi
ya sıkıldım şu samsung görünümünden cm nın tavsıye edıcegınız donma problemı olmayan romu varmı
Bo rumu denediniz mi . Denedim begenmedim diyorsaniz birde Blisspop 3.2 yi deneyin. Olmazsa qs kitkat 4.4.2 yi yükleyin ve Samsung görünümünden sıkıldıgıniz icin birde nova launcher yükleyip en güzel iconlar ile gayet iyi bir değişim yapabilirsiniz.

Şahsen bende sıkıldım. Bi süre lollipop romlarda qs rom da falan takıldım.şimdi qs üzerine nova launcher ve cok güzel bir cok icon paketle tamamen görünümü değiştirdim ;)
Buyrun buda ekran görüntüsü benjm telefondan

lemaynak

lemaynak

Üye
Kitkat onerim archidroid (kusursuz)
Lolipop onerim blisspop.
Yok rom suz istersen gorunum icin nova launcher

Üst Alt