skystar18
Üye
ilginiz için tesekkurler suan beklemedeyimKonu sahibine iletildi konuyu düzenleyecektir.

EDİT:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
GAPSS LİNK BUmudur.
Son düzenleme:
ilginiz için tesekkurler suan beklemedeyimKonu sahibine iletildi konuyu düzenleyecektir.

lütfen beklemedeyim telefon formatlanmıs bulunmakta suanda.Linkler direkt tıklama ile indirilsin diye ayarlanmıştı bende sorun olmuyor ama genel olarak sorun var iletileri aldığımdan ötürü düzenleme yapacağım. Geri bildirimler için teşekkürler.
Renkliliği aslında benim kullandıgım tema sağlıyorCok renkli ya
rehber ayarlarından kişileri simden içe aktar yaprehberde goruntulenecek kişilerde niye sim kartını gostermiyor ?
Şu ana dek bende oyle bir sıkıntı olmadı. Bir tek rehberde sıkıntı yaşamıştm onuda yeniden rom flaşlama ile gidermiştim.Hocam romu xda dan yukledim kullanmaya basladim gayet iyi. Tek bir seyin farkina vardim mailleri acmiyor... Geleni on izleme gosteriyor ama icerigi ac dedigimde ole kaliyor
Maalesef @pro.engineer in dediği gibi cm lerde sime kaydet yok. Alternatif olarak kayıttan sonra sime aktar yapabilirsiniz.onu yapıyorsun ama tele yeni kişi ekle dediğin zmn sim kartına ekle secenegi yok onun dısında 10 numara olmus eline saglık
boeffla cm12.1 icin beta durumda. Isterseniz onuda deneyin ama romla gelen kernel ve modemi Olduğu gibi kullanmanızi öneriyorum.dostlar mrb bu roomda kernel ve modem olarak hangisini oneriyorsunuz
Indirmede mi flaşlamada mi sıkıntı yaşadınız. Eger flaşlamada ise sorununuz , indirme işlemi hasarlı olmuştur. Yeniden indirmenizde fayda var. Zira kimse flaşlamada sıkıntı yaşamadı.rom dosyası erorr verdi mal gibi kaldık nasıl iş bu aynı sorunla karşılaşan varmı dostlar