Nexus 5 Ana Konu | Kullanıcıları Kulübü | Yardım/Destek

Sponsorlu Bağlantılar

avast

avast

Üye
Merhabalarr nasılsınız efendim bir lg ile ziyaret edeyim dedim

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah, hacı sen nasılsın? Hayırlı olsun. Bu arada ben olsam spigen ile devam ederdim ve hemen aosp yükledim. :D

avast

avast

Üye
Eyvallah, hacı sen nasılsın? Hayırlı olsun. Bu arada ben olsam spigen ile devam ederdim ve hemen aosp yükledim. :D
Saolasin daha iyisi senin oldun spigen kilif var neohybrid de aosp yuklemedim bu uzaktan kumanda zimbirtilari falan hosuma gitti :D sarj icib iphone u verdim bide malun bu sene iphone 5 öldürücü guncellemesini alacak zorlayacaklar cihazi bende patlamadan elden cikariyim dedim

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Saolasin daha iyisi senin oldun spigen kilif var neohybrid de aosp yuklemedim bu uzaktan kumanda zimbirtilari falan hosuma gitti :D sarj icib iphone u verdim bide malun bu sene iphone 5 öldürücü guncellemesini alacak zorlayacaklar cihazi bende patlamadan elden cikariyim dedim
Eyvallah hacı. Hiç yoksa ekranın büyümüş ve şarjın uzamış oldu ve garantinde var. sarı leke çıksa da gidip garantiden g3 alsan :eek:

avast

avast

Üye
Eyvallah hacı. Hiç yoksa ekranın büyümüş ve şarjın uzamış oldu ve garantinde var. sarı leke çıksa da gidip garantiden g3 alsan :eek:
Oylemi oluyormus :D :D ben bilmiyorum
Dun telefonu degistigimiz adam sikinti yapti iste aptal herife orjinal sarj aletini veriyim demistim almadan gitmisti dun aradi ikinci gun iste bu telefon yavas sarj oluyor 5 saatte doldu hemen bitti falan dedi bende orjinalini verdim bulusup bugun aramadi bakalim sarji cabuk bitiyo falan diyirduda ne olur bilmiyorum adamada 50 kere kullanima gore degisir dedim

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
5.1.1 geliyor:

mr.bell

Üye
Hoşgeldin,Lg G2 diyordun başında beri sonunda olmuş,iyi günlerde kullan:D
Bizde Sony'ye geçecek gibiyiz ama benim yazın ortalarında belli olur.

avast

avast

Üye
Hoşgeldin,Lg G2 diyordun başında beri sonunda olmuş,iyi günlerde kullan:D
Bizde Sony'ye geçecek gibiyiz ama benim yazın ortalarında belli olur.
Saolasin sony ye neden gececeksiniz :D uzun bi sure degistirmem heralde bidaha

mr.bell

Üye
Z2 varken G2 arka planda kalıyor:D

avast

avast

Üye
Z2 varken G2 arka planda kalıyor:D
Islemci gpu icin degilde geciecekse kasa icin gecilir ama mesut cevik in bir incelemesini izlediktenvsonra ldigim telefonu uzun sure kullnmsy krr verdim iphone u verip 23 ay garantili g2 aldim garanti bitene kadar g2 belki sorun cikarsa g3 falan verirler :D

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Saolasin sony ye neden gececeksiniz :D uzun bi sure degistirmem heralde bidaha
Geçeceğim demedim ama öyle bir ihtimal var. Eğer Nexus'u kardeşime verirsem... Nexus 5'i satmak, değiştirmek gibi bir durumum yok. Aslında Z2 alsak değişikli bile kullanırız. :D
Nexus 5 daha bayağı uzun süre gider.

avast

avast

Üye
Geçeceğim demedim ama öyle bir ihtimal var. Eğer Nexus'u kardeşime verirsem... Nexus 5'i satmak, değiştirmek gibi bir durumum yok. Aslında Z2 alsak değişikli bile kullanırız. :D
Nexus 5 daha bayağı uzun süre gider.
Haa kardesine iteliycen yani :D kabul ediyosa gec bro

mr.bell

Üye
Z2'ye geçersem eğer en büyük etken pili ve kasası olur:D
Açıkçası donanımın Nexus 5 ile fark göstereceğini düşünmüyorum:D

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Açıkçası bence siz AOSP'ın kıymetini bilmiyorsunuz, yani diyeceğim o ki Nexus 5 şuan en iyi cihazlardan biri. Pili sıkıntı başka da yok.

avast

avast

Üye
Açıkçası bence siz AOSP'ın kıymetini bilmiyorsunuz, yani diyeceğim o ki Nexus 5 şuan en iyi cihazlardan biri. Pili sıkıntı başka da yok.
Pil aynen tek sorunu g2 ye aosp yukkesem ayni olur mu ki pilde artar o zimbirtilar gidince

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Pil çok değişmez sanırım AOSP yüklesen de ama az biraz etkisi olabilir. Aynılığı/farklılığı da romu hazırlayan geliştirici ile çok alakalı. :D

avast

avast

Üye
Pil çok değişmez sanırım AOSP yüklesen de ama az biraz etkisi olabilir. Aynılığı/farklılığı da romu hazırlayan geliştirici ile çok alakalı. :D
Islemci falan ayni askinda nexusun ki ni buna kursam :ehe

Üst Alt