0MG90
Üye
10 saatBende ikinci oldum herhalde 7.30 saat Kullanım ile? [emoji16]

Bu arada Baran, konu adını iOS cihazlarınızın şarj durumunu paylaşalım şeklinde yapsan daha iyi olur. Diğer iOS kullanıcılarıda gelir.
10 saatBende ikinci oldum herhalde 7.30 saat Kullanım ile? [emoji16]

Tamam yaparım önerin için teşekkürler. [emoji5]️10 saat
Bu arada Baran, konu adını iOS cihazlarınızın şarj durumunu paylaşalım şeklinde yapsan daha iyi olur. Diğer iOS kullanıcılarıda gelir.
Hayır öyle bişey yok.Serhan söylemeyi unutmuşum tweakler eğer biri bile sürekli aktif durumdaysa Kullanım ve bekleme süresi aynı ilerler bu Yüzden senin o Gösterge yanlış oluyor yani [emoji57][emoji57]
?Sorun olduğu aşikâr işte madem 15 saat kullandın neden 15 saat kullanım 20 saat bekleme yazmıyor? [emoji21]Hayır öyle bişey yok.
20 saatin 15 saati fu ll Kullanım , 5 saati falan uykuda geçti işte.
Yalan mı söyleyeceğim?
Çünkü gece yatarken telefon açıktı , arkaplanda uygulamalarda açık kalmıştı.Sorun olduğu aşikâr işte madem 15 saat kullandın neden 15 saat kullanım 20 saat bekleme yazmıyor? [emoji21]

Sanırım skor hala bende![]()
Bende ikinci oldum herhalde 7.30 saat Kullanım ile? [emoji16]
Al kardeşim senin olsun en yüksekÇünkü gece yatarken telefon açıktı , arkaplanda uygulamalarda açık kalmıştı.
Benimkiler doğru arkadaşlar.
Yani bu durumda en yüksek benimki çıkmış oluyor
15.00-01.00 = 10 Saat
01.00-11:30 = 11 Saat
Kullanım verdi.
Yalan yok.
sadece paylaştım ben sonucumu amacım rekor kırmak falan değilAl kardeşim senin olsun en yükseksadece paylaştım ben sonucumu amacım rekor kırmak falan değil

Hüzünlendirdin [emoji24][emoji24]Eskilerden iPhone 5 iOS 6
3G ile iyi skor [emoji106]iPhone Koltuğu benimdir
Güzel [emoji106]bu da benim şarj durumum İphone 6 Plus
Aynen [emoji5]️plus çok iyi şarj konusunda ya
Lütfen başka bir konu olarak açar mısın?arkadaşlar konuyla alakalı değil belki ama iphone 5 almalımıyım sizce bende s4 mini var iphone 5 ile takas etcem nasıl olur ?
+1Lütfen başka bir konu olarak açar mısın?
Uzaktan yakından alakası yok çünkü [emoji19]