0MG90
Üye
Bilemedim en fazla 1mblık şey ne kadar şarj yer ki?Onlarda batarya büyük pek fark etmeyebilir ama iPhone'da durum böyle [emoji20]
Bilemedim en fazla 1mblık şey ne kadar şarj yer ki?Onlarda batarya büyük pek fark etmeyebilir ama iPhone'da durum böyle [emoji20]
Ortada saatin orada hava durumu varya, adı ne bende ekleyeyim
iPhone 6+

Vuhuuuuuuuu![]()
Güzel ama Çağrı Abinin dediği gibi çok kullanılmamış yine de internet açık kaldıysa güzel sonuç Hücresel veri modunda
Ne yaptın sen Serhan birde JB ile kullanıyorsun ben normalde o Süreyi alamadım [emoji33][emoji106][emoji106]
Amoled de olduğu gibi siyah temanın şarja çok etkisi mi var acaba?![]()
Bırak,sen şarj ediyonBir sorun mu var ?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Hayır yemin ederim dün saat 3den beri şarj etmedimbırak: sen şarj ediyon![]()

SağolYemin etmene gerek yokta, 3200mAhlık 3500mAhlık androidler de ben o kadar ekran süresi görmedim 5c neymiş be!helal!!

ÖküzBir sorun mu var ?![]()

@@Serhan Jobs'ı yerinden hoplatan jojuk![]()

Ortada saatin orada hava durumu varya, adı ne bende ekleyeyim
Serhan söylemeyi unutmuşum tweakler eğer biri bile sürekli aktif durumdaysa Kullanım ve bekleme süresi aynı ilerler bu Yüzden senin o Gösterge yanlış oluyor yani [emoji57][emoji57]Bir sorun mu var ?![]()
Bende ikinci oldum herhalde 7.30 saat Kullanım ile? [emoji16]Sanırım skor hala bende![]()

Hayırlısı be broiOS 9'la sizin infazı alalım liderliğe oturcam![]()
@Baranbaris @@Serhan @enterneoll
ama ipad ile karşılaştırma benceBen almayayım 9 kalsın olmadı sebep uydurup Apple Store'dan 7.1.1'li 5 alırsam güncellemem takılırım öyle [emoji57][emoji57]iOS 9'la sizin infazı alalım liderliğe oturcam![]()
@Baranbaris @@Serhan @enterneoll
Ben telefonu her gün kullanmıyorum yoksa bende düzenli süre alırım tabletle uğraşıyordum ben babam tableti Aldı telefonla idare ediyorum [emoji16][emoji16]Ama ben neredeyse hergün o civarda alıyorum şarj süresini
Hayırlısı be broama ipad ile karşılaştırma bence