Sony Xperia Z2 Kullanıcıları Kulubü | Ana Konu

Sponsorlu Bağlantılar

alfo9403

alfo9403

Üye
Ben Bizdeuygun'dan aldım D6503 geldi. 4G destekli.
Onu sormak lazım aslında cunku asagıdakı tabloda 4g yok yazıyor. Hepsıburada gıbı karısık bır sıstemlerı mı var?

0MG90

0MG90

Üye
Onu sormak lazım aslında cunku asagıdakı tabloda 4g yok yazıyor. Hepsıburada gıbı karısık bır sıstemlerı mı var?
4G yok yazmıyor. Orada modeller verilmiş D6502 D6503 gibi. Siz sipariş verin kutuyu açmadan yanda yazıyor zaten hangi model olduğu ona göre geri yollayabilirsiniz.

theyunus

theyunus

Üye
Bende de d6503 var 4g li

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
AOSP'ı fazla bozmadan temiz bir rom yayınlamaları hoşuma gitmişti ama recent menüsünde tümünü kapat olmaması, quick settings de toggle'ların azlığı falan saçmalamışlar. Zor mu iki buton eklemek! Yine de ara güncellemeler ile eklerler, sanırım.

mahirsvs58

mahirsvs58

Üye
Telefonun rootluysa tümünü kapat butonunu ekleyebilirsin basit bir şekilde.

theyunus

theyunus

Üye
Tümünü kapat olmazsa olmaz
Güncelleme yapmayalım çıkana kadar

mahirsvs58

mahirsvs58

Üye
Ben hiçbir zaman orjinal rom kullanmadım. Daha iyisi varken neden kullanayım ki.

zencibitc

zencibitc

Üye
şu sony nin aosp romunu nasil kurucaz okadar video yayinliyolar.

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Anlattık ya. Sen de dedin ya, bl kapalı da yüklerim diye. Yükleyemezsin dedik. Deneyeceğim, dedin.

zencibitc

zencibitc

Üye
ben cyanogen icin dedim aosp icin degil

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Aynı şey.

yakupb03

yakupb03

Üye
Yeni bi güncelleme geldi

X realty çalışıyor. Nfc göstergesi artık status bara düşüyor . Ve tümünü sonlandır. Bugün yarın türkiyeye gelir :-)

0MG90

0MG90

Üye
Hadi bakalım:) 5.1 yakındır

archh

Üye
arkadaşlar ultra stamina modda mesajlar açılmıyor var mı bu sorunla karşılaşan ?

0MG90

0MG90

Üye
Bende açılıyor bugün denedim

man20

man20

Üye
Telefon üzerinden de artık lollipop güncellemesini indirip kurabilirsiniz arkadaşlar. Bilgisayar zorunluluğu kalkmış bugün farkettim bunu. Ben daha yüklemedim lollipopu haftasonu yüklicem.

Üst Alt