Haber WP8.1 Update2 (GDR2) Güncellemesine İlişkin Haber ve Bilgiler

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
@papakudioflu ali abi bende şu anda güncelleme bekliyor. 12534. Yuklememek için ne yapayım. Fast ringi nasıl iptal ederim.?
Telefonu sıfırlaman lazım. Yoksa 72 saat içinde otomatik yüklenir. Tabi indirdiysen. İndşrmediysen ayarlar/telefon güncellemesi/ veri ayarlarım izin verdiğinde güncellemeleri otomatik olarak indir seçeneğinin tikini kaldır kullanmaya devam et.

ON9

ON9

Üye
Telefonu sıfırlaman lazım. Yoksa 72 saat içinde otomatik yüklenir. Tabi indirdiysen. İndşrmediysen ayarlar/telefon güncellemesi/ veri ayarlarım izin verdiğinde güncellemeleri otomatik olarak indir seçeneğinin tikini kaldır kullanmaya devam et.
2.5yıl sonra cihazı ilk kez sıfırladım... Kendimi Milli olmuş gibi hissetmem normal mi? :sirit:

• Beğen
Tepkiler: ceza87
suyunsesi

suyunsesi

Üye
  • Beğen
Tepkiler: nigzes1907
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bu arada yükleyenler denedi mi bilmiyorum ayarları Başlat Ekranına pinleyebilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: byibo, serinaga ve suyunsesi

alaca61

Üye
ben wp10 yuklediğimde ayarlar başlat menusundeydi

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Şu gdr iki tüm cihazlara geldimi nedir bu iş bende güncelleme yok diyor da

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Şu gdr iki tüm cihazlara geldimi nedir bu iş bende güncelleme yok diyor da
Yok diyor çünkü GDR 2, Windows Insider'dan Windows 10 almak için konfigürasyon güncellemesi olarak verildi. Bir bakıma ilk gün çıkan Server Error hatasını düzeltmek için.

Windows Insider programını açıp Fast Ring seçerseniz ilk güncelleme kontrolünde GDR2 geliyor. Tabi bu bütün cihazlar için geçerli değil. Bazı cihazlar direk Windows 10 Mobile TP2 alıyor.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Yok diyor çünkü GDR 2, Windows Insider'dan Windows 10 almak için konfigürasyon güncellemesi olarak verildi. Bir bakıma ilk gün çıkan Server Error hatasını düzeltmek için.

Windows Insider programını açıp Fast Ring seçerseniz ilk güncelleme kontrolünde GDR2 geliyor. Tabi bu bütün cihazlar için geçerli değil. Bazı cihazlar direk Windows 10 Mobile TP2 alıyor.

Sağol kalsın o zaman win 10 istemiyorum şuan

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Bazı arkadaşların gdr2den denime dönmekte acele ettiklerini düşünüyorum. Hızlı şarj tükenmesi sorunu var diyorlar da acaba telefonun kurulum sonrası ayarlarını yapıp şarjın oturması için ne kadar süre verdiler. Benim şarj gittikçe güzelleşiyor Haber vereyim. Şu an denimden daha iyi seviyede.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR, nigzes1907 ve emz
nigzes1907

nigzes1907

Üye
Arkadaşlar gdr2 sonrası tetra lockscreen uygulamasını yukleyemiyorum bolgeyi abd yapmama rağmen uygulama cihazınızda kullanılamıyor diyor cihaz l1520 bilgisi olan varmı

DareDevil1320

Üye
O ayarlara arama seçeneğini koymayı öneren mühendisin alnından öpmek istiyorum.

Yeni ayarlar menüsü harika olmuş kesinlikle. ara tuşuna basıp ilk iki harfı yazınca istediğim ayar tak diye önüme geliyor. Muazzam bir işlev. Menüde bir saat dolaşıp sinir stress sahibi olma devri sona ermiştir. Hayırlı olsun. :) Windows 10'nun günlük kullanımı engelleyebilecek düzeyde sorunlu olmasından mütevellit şu aralar hatta uzunca müddet GDR2 ile takılmayı düşünüyorum. Pişman etmiyor kesinlikle en ufak bir sorun dahi yok. GDR2 alabilen modellere sahip arkadaşlar hiç tereddüt etmesinler bence. :)

• Beğen
Tepkiler: Sensation
giray38

giray38

Üye
Explorer da sayfa yüklenirken durdurup yenilemek istediğimde boş sayfa açılıyor geri geldiğimde bir önceki sayfayı yüklüyor gözüme çarpan çok ufak bir sorun sadece bende mi acaba :D Bir de ben sürekli swype ile yazıyorum artık kelimeyi bulamadığı zaman klok diye bir ses çıkarıyor bu da ufak ama hoş olmuş :D
Gdr2 den bahsediyorum bu arada söylemeyi unutmuşum

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Arkadaşlar malum gdr2 ile değişti ayarlar ara yüzü. Sağa kaydır yok artık. Varsayılan internet tarayıcımı iex yapmak istiyorum şimdi nereden yapacağım?

YkPkY

YkPkY

Üye
Arkadaşlar malum gdr2 ile değişti ayarlar ara yüzü. Sağa kaydır yok artık. Varsayılan internet tarayıcımı iex yapmak istiyorum şimdi nereden yapacağım?
öyle bi ayar hiç olmadıki.
hep ie açtı bugüne kadar

serinaga

serinaga

Üye
Bu arada yükleyenler denedi mi bilmiyorum ayarları Başlat Ekranına pinleyebilirsiniz

Evet pinledik bile ...

Varsayılan arama motoru diyecektin sanırım, ie hiç değiştirilemedi ki, sadece bing, google yada yandex seçebiliyoruz ...

braayn

braayn

Üye
Gdr2 de gelen aramada zil sesi çalmama sorunu yaşayan oldumu acaba?

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Evet pinledik bile ...

Varsayılan arama motoru diyecektin sanırım, ie hiç değiştirilemedi ki, sadece bing, google yada yandex seçebiliyoruz ...

Tamam işte daha önce de varsayılan Yandex'ti ayarlardan sağa çekip değiştirebiliyorduk. Şimdi merceğe basınca direkt olarak eskisi gibi Iex'ten google gelmesini istiyorum onu değiştireceğim yer nereye taşındı diyorum.

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
öyle bi ayar hiç olmadıki.
hep ie açtı bugüne kadar

İki defa bu tepkiyle karşılaştıysam ben yanlış anlatmışım özür dilerim. Merceğe basımca Yandex yerine Google gelmesini istiyorum. Gdr2'de nereden değiştirebileceğimi bulamadım.

afwerker

afwerker

Üye
Tamam işte daha önce de varsayılan Yandex'ti ayarlardan sağa çekip değiştirebiliyorduk. Şimdi merceğe basınca direkt olarak eskisi gibi Iex'ten google gelmesini istiyorum onu değiştireceğim yer nereye taşındı diyorum.
İnternet Explorer e girip 3noktaya(seçeneklere) tıklayıp ayarlar>ileri düzey ayarlar>aşağı inip varolan arama sağlayıcısını değiştirebilirsin

• Beğen
Tepkiler: Aytaç-01

Üst Alt