Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146

shankss

Üye
1 aya yakindir s5 romunu kullaniyorum. Note 4 romu nun s5 romundan artilari neler kullananlar yazabilir mi

shankss

Üye
Peki note 4 romunda 4×5 menu oluyor mu.. hem s5 romu hem de note 4 romu kullananlar hangisinin iyi oldugunu soyleyebilir mi

kartal2378

kartal2378

Üye
Peki note 4 romunda 4×5 menu oluyor mu.. hem s5 romu hem de note 4 romu kullananlar hangisinin iyi oldugunu soyleyebilir mi
S5 romu daha stabil,note4 de dn4 u oneririm,ama blekota s5 romu 4.4.2 oldugu icin hersey calisir ve orjinal roma cok yakindir

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
S5 romu daha stabil,note4 de dn4 u oneririm,ama blekota s5 romu 4.4.2 oldugu icin hersey calisir ve orjinal roma cok yakindir
Dn4 ün base aldığı sürüm eski romun son versiyonu 4 ay önce yayınlandı blekotaya rakip olamaz bemce xda daki yorumlara bakarakta anlaşılabilir

• Beğen
Tepkiler: kartal2378

shankss

Üye
En basarili rom un hangisi oldugunun soruldugu ankette note 4 birinci oldugu icin merak ettim acaba nasil rom diye..
Burak1553 sizce hangisini kullanayim gorsellik olsun sarji olsun prog. arasi gecislerdeki hizlilik olsun hangisini onerebilirsiniz..

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
En basarili rom un hangisi oldugunun soruldugu ankette note 4 birinci oldugu icin merak ettim acaba nasil rom diye..
Burak1553 sizce hangisini kullanayim gorsellik olsun sarji olsun prog. arasi gecislerdeki hizlilik olsun hangisini onerebilirsiniz..
Bu dediklerinin hepsi birden olmaz ama dene note 4 romunu kişiden kişiye değişir bir şey diyemem ;)

• Beğen
Tepkiler: helppo

shankss

Üye
Bi yerde soylemistin note 4 romunu kullaniyorum diye.. su ana kadar bi buyuk sorunu oldu mu.. benim icin gorsellik daha on planda ona gore note 4 mu kullansam daha mi iyi olur..

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Bi yerde soylemistin note 4 romunu kullaniyorum diye.. su ana kadar bi buyuk sorunu oldu mu.. benim icin gorsellik daha on planda ona gore note 4 mu kullansam daha mi iyi olur..
Bence daha iyi olur s3 kullanmıyorum ama s3 yakınlarda ve note 4 romu yüklü ben note 4 telefonu kullanıyorum hatta arama ekranı rehber çağrı ekranı filan lollipop gibi derledim isterseniz v4.1.1 romunun derlenmiş halini gönderebilirim daha çok beğenirsiniz

shankss

Üye
Gonderirseniz sevinirim en azindan denemis olurum

shankss

Üye
Tamam beklerim de simdi atacagin rom ile normal note 4 Konusundaki note 4 romu ayni degil mi

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Romu aşağıdaki resimdeki gibi yapmak istersen romu indir ve bu dosyayı indir :
romuda indirdiğin dosyayıda zipten çıkar dosyanın içinden apk uygulaması çıkacak onu kopyala ve sonra zipten çıkardığın romun ve sytem-app içine girip yapıştır değiştirilsinmi diye soracak değiştire bas
ve son olarak bu dosyayı indirip:
zipten çıkar ve system-priv app içine at değiştirilsin mi diye sorunca evete bas çıkardığın romu tekrar zipe çevir telefona atıp yükle upload etmesi 4 saat sürüyormuş 1gblık dosyanın

• Beğen
Tepkiler: helppo ve nediyelimyani

shankss

Üye
Simdi attigin rom ile normal note 4 konusundaki rom ayni degil mi ? Ayni degilse farkliliklari nelerdir. Bir de niye 4 saat suruyor upload etmesi..

helppo

helppo

Üye
Romu aşağıdaki resimdeki gibi yapmak istersen romu indir ve bu dosyayı indir :
romuda indirdiğin dosyayıda zipten çıkar dosyanın içinden apk uygulaması çıkacak onu kopyala ve sonra zipten çıkardığın romun ve sytem-app içine girip yapıştır değiştirilsinmi diye soracak değiştire bas
ve son olarak bu dosyayı indirip:
zipten çıkar ve system-priv app içine at değiştirilsin mi diye sorunca evete bas çıkardığın romu tekrar zipe çevir telefona atıp yükle upload etmesi 4 saat sürüyormuş 1gblık dosyanın

emeğin için sağol dostum

incebey38

incebey38

Üye
Ozaman yüklüyorum bu romu insallah bir sıkınti olmaz birde titanium backup yapinca wipe datalar nasil olacak recovery modundaki wipeleri yapinca sıkıntı olmaz demi verilerim gelir

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Ozaman yüklüyorum bu romu insallah bir sıkınti olmaz birde titanium backup yapinca wipe datalar nasil olacak recovery modundaki wipeleri yapinca sıkıntı olmaz demi verilerim gelir
Yine bildiğiniz başka yedekleme yöntemi varsa onu da kullanabilirsiniz

Bilgemet

Üye
verdiğiniz kerneli başka romlara da kurabilirmiyiz. cm11 e mesela

Üst Alt