Galaxy S4 Mini İ9190 Galaxy S4 Mini I9190 KitKat Türkiye Rom ve Yükleme -hAts farkıyla-

Sponsorlu Bağlantılar

oguzxw

oguzxw

Üye
beyler en yeni kitkat hangisi onu atalım tellerimize en saglamı

baskahmet

baskahmet

Üye
Ben cm12 yukluyecem simdi bi tek onda res attiktan sonra sarj dusmuyor :) Ayrıca apk editor de sapitti ceviri yapmiyor. Yolun sonu cm12 olarak gozukuyor sanirim on hazirlik yapayim yukleyecem official son sürüm

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Ben cm12 yukluyecem simdi bi tek onda res attiktan sonra sarj dusmuyor :) Ayrıca apk editor de sapitti ceviri yapmiyor. Yolun sonu cm12 olarak gozukuyor sanirim on hazirlik yapayim yukleyecem official son sürüm

Bende son sürüm indirdim pili test ettikten sonra yükleyecem :)

• Beğen
Tepkiler: baskahmet
oguzxw

oguzxw

Üye
bana en son çıkan kitkatı atarmısınız acaba :D

baskahmet

baskahmet

Üye
bana en son çıkan kitkatı atarmısınız acaba :D
Sammobilede var.
Birak kitkati cm12 yukle gitsin
Hersey hazir tema xposed gapps son olarak da rom iniyor
Tamamdir yukleyip geliyorum :)

Son düzenleme:
oguzxw

oguzxw

Üye
Sammobilede var.
Birak kitkati cm12 yukle gitsin
Hersey hazir tema xposed gapps son olarak da rom iniyor
Tamamdir yukleyip geliyorum :)
galeri kamera ilgimi çekiyo
cm12 de kamera flashda takılı kalıyo

baskahmet

baskahmet

Üye
baskahmet

baskahmet

Üye
video çekerken resim çekmiyo o da
Video cekerken resim cekmeyi daha yeni duydum :D neyse benim ihtiyaclarimi karsiliyor o yeter
Evet rom gapps xposed yüklendi rom açılış ekranında inşallah romda dururum istediklerimi karşılıyor inşallah sorun çıkarmaz :)

• Beğen
Tepkiler: oguzxw
oguzxw

oguzxw

Üye
google chormenin kitkat hali daha çok hoşuma gidiyo lolipopdakini kitkattaki chorme gibi yapma şansımız varmı

baskahmet

baskahmet

Üye
google chormenin kitkat hali daha çok hoşuma gidiyo lolipopdakini kitkattaki chorme gibi yapma şansımız varmı
Dediğini anlamadım ayrıca konu dağılıyor cm12 konusuna yazsan herkes yardımcı olabilir

oguzxw

oguzxw

Üye
chorme lolipopda son uygulamalar bölümünde sekmeler gözüküyo öyle kötü olmuş onu nasıl kapatabiliriz diyorum
ve lolipopun şeffaf durum çubugunu nasıl kapayabiliriz

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
chorme lolipopda son uygulamalar bölümünde sekmeler gözüküyo öyle kötü olmuş onu nasıl kapatabiliriz diyorum
ve lolipopun şeffaf durum çubugunu nasıl kapayabiliriz

Chrome ayarlar bölümünden kapatabilirsiniz.
Kitkat tada durum çubuğu şeffaf değilmi?

Üst Alt