oguzxw
Üye
niyekiS5 port 2.5 geciorum ben ya

niyekiS5 port 2.5 geciorum ben ya

O Romu çok seviyorum ben v3 ü sorunluydu cm 12 yide pek ısınamadım nedense alışamıyorum ya stock ya s5 rom diyorum stockta hemen yavaşlıyor şişiyor nedense.S5 V2.5 flaşlıyorum şuanniyeki![]()
2.5 de şişiyor yavaşlıyor cm de ben çok kullandım alıştım -_- hem o rom şarz sorunlu aslında herşeyi sorunlu o romunO Romu çok seviyorum ben v3 ü sorunluydu cm 12 yide pek ısınamadım nedense alışamıyorum ya stock ya s5 rom diyorum stockta hemen yavaşlıyor şişiyor nedense.S5 V2.5 flaşlıyorum şuan
Telefonumu satalım yav bune hiçbir rom tam değil o zaman2.5 de şişiyor yavaşlıyor cm de ben çok kullandım alıştım -_- hem o rom şarz sorunlu aslında herşeyi sorunlu o romun
Türkiye romu mu ? @Bahadir_fb tayland romu demişti ? İşler iyice karıştı desene şimdi :/ dur bi ben kendi elimle romu yükleyip deniyecem şimdi tr mi değilmi. Telefona rom sorunsuz yüklendi açılış ekranında bekliyoruz meraklaArkadaşlar bu kendi fikrim katılırsınız katılmazsınız kendi bileceğiniz iş bence cm, custom felan ne kadar iyi olursa olsun samsung un orjinalini tutmuyor ben lollipop bile kullandım ama jb 4.2.2 nin yanına yaklaşamıyor bence. Bir de bu türkiye romu felan değil diyen olmuş hayır kardeşim bu türkiye romu kies e bağlayıp görebilirsiniz serviste atıyorlar.
baskahmety konuyu okuyorum 15 dkdir şuanlık bi sorun vrarmı bende buna geçicem yani kesin türkiye romumu bu acaba bilgilendirirsen sevinirim ??Türkiye romu mu ? @Bahadir_fb tayland romu demişti ? İşler iyice karıştı desene şimdi :/ dur bi ben kendi elimle romu yükleyip deniyecem şimdi tr mi değilmi. Telefona rom sorunsuz yüklendi açılış ekranında bekliyoruz merakla
Açılış ekranını geçti uygulamalar yükleniyor diyo hemde türkçe sanırım rom tr
Evet arkadaşlar rom türkçe açılış ekranında bana türkçe olarak geldi
Wifi de açılıyor sorun yok rom TÜRKİYE ROMU
Hem açılış türkçe olarak geldi hemde klavyesi türkçe
Aynen orjinal türkiye rom dene görbaskahmety konuyu okuyorum 15 dkdir şuanlık bi sorun vrarmı bende buna geçicem yani kesin türkiye romumu bu acaba bilgilendirirsen sevinirim ??
oo süpermiş ya sonunda türkiye kitkatı yüklicez rom iniyo fakat çok yüklme seçeneği var kafama takıldı hangisi daha temiz o odinden işaretlemeler filanKiese baktım evet ORJİNAL TÜRKİYE
Aynen orjinal türkiye rom dene görkiese baktım sürüm numarası yanında TUR YAZIYOR
Ben nası yükledim anlatayımoo süpermiş ya sonunda türkiye kitkatı yüklicez rom iniyo fakat çok yüklme seçeneği var kafama takıldı hangisi daha temiz o odinden işaretlemeler filan
tamam bende aynısını yapıcam rom iniyor şuanBen nası yükledim anlatayım
Odini açtım 4 parçalı romu uygun yerlere yerleştirdim starta bastım tiklerle oynamadım..
ahmet piti koydunmu peki ? bende ing olarak açılıyo telBen nası yükledim anlatayım
Odini açtım 4 parçalı romu uygun yerlere yerleştirdim starta bastım tiklerle oynamadım..
pitle kuran varmı hiç forumda ?Yok pit koymadım bende TÜRKÇE olarak açıldı. Bootloader ve efs de işaretlemedim. Sen seversin bunu : Kullanılabilir alan : 4.96 gbahmet piti koydunmu peki ? bende ing olarak açılıyo telpitle kuran varmı hiç forumda ?
Rootlayıp uygulama yedeklerimi yüklim bendetamam bende aynısını yapıcam rom iniyor şuan
cm de 3 gb veriyor nedense acaba piti koysammı ya çok kararsızımYok pit koymadım bende TÜRKÇE olarak açıldı. Bootloader ve efs de işaretlemedim. Sen seversin bunu : Kullanılabilir alan : 4.96 gb
Rootlayıp uygulama yedeklerimi yüklim bende
eksik inmiş tekrar indir bende öyle birşey olmadırom indi arşiv hasarlı diyor yardım![]()
Farklı tarayıcı denerom indi arşiv hasarlı diyor yardım![]()
Pit koyma odine romu koy yeter. Bu arada türkiye romuna özel deezer gibi programlar var deezer ile istediğin şarkıyı istediğin sanatçıyı dinleyebiliyorsun şuan ben onu yapıyorumcm de 3 gb veriyor nedense acaba piti koysammı ya çok kararsızım
eksik inmiş tekrar indir bende öyle birşey olmadı
deezer offline mod calisiyomu peki ? samsunglara offline mod hediye ediyolar diye biliyorumdaFarklı tarayıcı dene
Pit koyma odine romu koy yeter. Bu arada türkiye romuna özel deezer gibi programlar var deezer ile istediğin şarkıyı istediğin sanatçıyı dinleyebiliyorsun şuan ben onu yapıyorum
Çalışıyor. O seçenek var..deezer offline mod calisiyomu peki ? samsunglara offline mod hediye ediyolar diye biliyorumda
Chromeooo ben tekrar indiriyorum siz hangi tarayıcıdan indridiniz
Chromeden 15 dk da inmiştiooo ben tekrar indiriyorum siz hangi tarayıcıdan indridiniz
ooo ben tekrar indiriyorum siz hangi tarayıcıdan indridinizFarklı tarayıcı dene
Pit koyma odine romu koy yeter. Bu arada türkiye romuna özel deezer gibi programlar var deezer ile istediğin şarkıyı istediğin sanatçıyı dinleyebiliyorsun şuan ben onu yapıyorum