baskahmet
Üye
Yanlis yapion ve bosa deniyonhayırlısı be gülüm
rusya atıyom wifi çalışsın sonra 4.2.2 denicem

Yanlis yapion ve bosa deniyonhayırlısı be gülüm
rusya atıyom wifi çalışsın sonra 4.2.2 denicem

Can sıkıntısındanYanlis yapion ve bosa deniyon![]()

biri yapmış dönüşü bu rom türkiye degil bence açıldıgında ing oluyoBen kitkat tan Jelly Bean dönüş yok diye biliyorum.
keşke jb ye dönme olsaydı bunlarla ugraşmazdıkSamsung Update sitedinden indieilen romlardan farkı yoktur sadece bu 4 parçalı. Yani wifi sorunu felan oluyorsa bi yerde hata yapmışsınız demektir.
keşke jb ye dönme olsaydı bunlarla ugraşmazdık
Kiesten turk olup olmadigina bakabilirsinkeşke jb ye dönme olsaydı bunlarla ugraşmazdık
antutu 3d oyun skoru 6 bin den aşşagı degil ve yavaşlamıyor hızlıJb dönünce ne oluyor?
Ne gibi avantajları var?
Rusya'nın ustune mi kurdun tr yi bide o ss de attigin gibimi kurdunantutu 3d oyun skoru 6 bin den aşşagı degil ve yavaşlamıyor hızlı
antutu 3d oyun skoru 6 bin den aşşagı degil ve yavaşlamıyor hızlı
ayn rus üzerine denedim tr olmadı ss deki gibi kurdumRusya'nın ustune mi kurdun tr yi bide o ss de attigin gibimi kurdun
senin için teli yeniden başlatcam denicemJb dede aynıydı hala aynı performansı değişiklik goremedım ama restart atınca pil düşüşüne uyuz oluyorum.
Tm o zaman rusun ustune yarin ss deki gibi kurcam tmayn rus üzerine denedim tr olmadı ss deki gibi kurdum
senin için teli yeniden başlatcam denicem
37 şarla yeniden başlattım hala 37
ayn rus üzerine denedim tr olmadı ss deki gibi kurdum
senin için teli yeniden başlatcam denicem
37 şarla yeniden başlattım hala 37

tamam denicemŞimdi değil zaten yukleme yaparken bırcok kez yapmısındır bunu
Sarjın tam dolsun %60 olunca yenıden baslat dusmuyorsa tamamdır![]()

O zaman rom ucuyo desene. Ben yarin rusun ustune ss deki gibi kurcamtamam denicem
ahmet için dr.drivingde denedim dokunmatik sorunu olmadı