KırmızıBeyaz60
Üye
If you are still getting server error, please try again.
You may get WP8.1 Update 2 first, check for updates again to get #Windows10.
kimse gabe'ye demiyor mu GDR2'den sonra bi halt bulmuyor telefon diye
If you are still getting server error, please try again.
You may get WP8.1 Update 2 first, check for updates again to get #Windows10.
Space'den aşağı doğru sürüklenmiyor mu eski yerine?mesaj yazarken klavyenin boyutu küçükte kaldı büyümüyorve sesle yazdırma için microfon simgesi çıkmıyor. ssleri şimdi çekip atayım

sürükleniyor fakat normal boyutta iken kenarlardan ve üst kısımlardan fazla boşluk varSpace'den aşağı doğru sürüklenmiyor mu eski yerine?
Bir güncelleme daha gelip bu sorun da gidiyormuş. Ya da isterseniz kapatıp açın.kötü haber ekran görüntüsüde alınmıyor![]()
kaydedilmedi diyor fakat şimdi galeriye girdim kaydetmiş .sBir güncelleme daha gelip bu sorun da gidiyormuş. Ya da isterseniz kapatıp açın.
Dostum tel neArkadaşlar periscope dam yayın yatıcam isteyen olursa Sezgin Karaca wp10 canlı yayın adı link yazamadım Ipad deyim isteyen olursa 10 dk sonra yayın başlıyor
kimse gabe'ye demiyor mu GDR2'den sonra bi halt bulmuyor telefon diye

Biri gabeye sorsun 925te gdr2den sonra güncelleme gelmiyor :/
Ben topluyorum onları, ilk mesaja ekliyorum. Hızlı arama derken T9 tarzı olan mı?@Sensation yeni konu açsan ss paylaşsam sana hataları falan da orda toplasak güzel olur
ara ara kontrol edebilirmisin w10 geliyormu? gelmiyorsa ona göre davranırım bende artk.Biri gabeye sorsun 925te gdr2den sonra güncelleme gelmiyor :/
İnsider bulup kapanıp açıldıktan sonra ayarlar>telefon güncellemeleri yapınca bulup indiriyor mu yani Win10uBende geldi
Şuan iniyor mu bende insider fast geliyor tıklıyorum rebooting device diyor telefon yeniden başlayınca yine bulmuyor :/Bende geldi