Diğer yoldan yükleme olayında 925 te sorun olmuştu bunda da 925 te mi var acaba sorun sadece, 1520 falan yükledibenimde o şekilde oluyor
Sürüm nedir? Bir de mobil veri hakkında bilgi verebilirseniz iyi olur.windows 10 yükledim bence on numara olmuş. şuan telefon kasıyor ama zamanla oturcak gibi. görev yöneticisi simgeler ayalrar menüsü klavye çok beğendim ya![]()
buyur kardeşimYükleyen iki kişi var galiba. Sorulara bi yanıt versewlre

şimdi bir güncelleme daha yüklüyor yarıda sonra söylüyorum hemenSürüm nedir? Bir de mobil veri hakkında bilgi verebilirseniz iyi olur.

Hoacm GDR2'yi yükledikten sonra ki işlemleri anlatırsın mısın bi, bizde insider bulup yeniden başlatıyor ama güncellemelerde güncelleme yokbuyur kardeşim![]()
bende gd2den sonra bi yarım saat bulamadı telefonu bıraktım bir köşeye şarj ettim sonra denedim tekte geldi biraz şans gibi galibaHoacm GDR2'yi yükledikten sonra ki işlemleri anlatırsın mısın bi, bizde insider bulup yeniden başlatıyor ama güncellemelerde güncelleme yok
telefonu kapat aç. neti kapat aç. şarja tak bende de hata veriyordu. sırayla bunları yaptım durdum oldu.ya hala eror diyor windows insideri acıyorum get preview builds diyiyorum eror diyiyor
Hücresel veri ne durumdabuyur kardeşim![]()
Hücresel veri ne durumda

10.0.12534.56 yüklüyor sensei benim l1520Sürüm nedir? Bir de mobil veri hakkında bilgi verebilirseniz iyi olur.
sürüm 10.0.12534.56. hücresel kapalı iken yapmıştım açamıyorumSürüm nedir? Bir de mobil veri hakkında bilgi verebilirseniz iyi olur.

bende de 534lü olan gözüktü10.0.12534.56 yüklüyor sensei benim l1520
ama wi-fi yok sabaha kaldı...