Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Hücreserl açık yapacağım güncellemeyi

PureFood

PureFood

Üye
server error dedi yapabileceğimiz ne var şimdi, yav saat 9du okldaydım gece rahat yülerim dedim hala düzelmemiş ilginç :D

• Beğen
Tepkiler: emz

zbahadir

Üye
Hücreselin kapanamaması benim için sorun olmazdı ama OneNote gibi önemli bir uygulamam çalışmayacakmış o kötü.

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
Galiba kapalı görünüyor ama hep açık, zaten sorunu da kapanmaması olarak yazmış Microsoft
kilit ekranı kısmıda sıkıntılı.ayrıntılı durumu göstermek uygulama seçme işlemi yapılmıyor.hızlı durum görüntülenecek uygulamlarda seçilmiyor.

• Beğen
Tepkiler: Sensation
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Yeni bir güncelleme daha geldi galiba. Nawzil bişeyler yazmış

dımdımıyar

dımdımıyar

Üye
bu arada evet mobil veri kapalı gözüküyor ancak wi fi kapayınca internet aktif . sürekli açık yani mobil veri :D

• Beğen
Tepkiler: Sensation
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Gece telefon şarjdeyken yapacağım güncellemeyi sabaha artık gdr2 mi yoksa wp10 la mı karşılaşırım bilemem ama kendisi yapsın ben uğraşamam :)

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
ingilizce kısımlar çok fazla

nix

nix

Üye
gdr 2 yi yükledikten sonra az önce tam güncellemeleri kontrol et diyecektim bi baktım kendi kendine güncellemeler kontrol ediliyor dedi bulmadı ekranı kilitlemeden beklemeye devam ettim 8 dakika sonra tekrar kendi kendine kontrol etmeye başladı. Sanırım arka planda bişeyler yapıp kendi kendine sürekli deniyor.Bulunca da yüklüyor.

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
uygulamalar aşağı atılarak kapatılıyor

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
If you are still getting server error, please try again.

You may get WP8.1 Update 2 first, check for updates again to get #Windows10.

Raskoln

Raskoln

Üye
WP10 U mecburen yükleyelim dedik lakin 10-15 dakikadır çarklar dönüp duruyor. bu kadar uzun sürüyor muydu? Telefonu brick yapmayalım da.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Gelen sürüm 10.0.12534.56. Ama 10051 ne çözemedim.

1520'de 4'lü görüntü var değil mi? Küçük ekranlar eskisi gibi tekli. Bol bol ekran görüntüsü bekliyoruz :)
Şuan yüklenen sürüm 12534

nigzes1907

nigzes1907

Üye
Arkadaşlar periscope dam yayın yatıcam isteyen olursa Sezgin Karaca wp10 canlı yayın adı link yazamadım Ipad deyim isteyen olursa 10 dk sonra yayın başlıyor

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
Gelen sürüm 10.0.12534.56. Ama 10051 ne çözemedim.

1520'de 4'lü görüntü var değil mi? Küçük ekranlar eskisi gibi tekli. Bol bol ekran görüntüsü bekliyoruz :)
mesaj yazarken klavyenin boyutu küçükte kaldı büyümüyor :) ve sesle yazdırma için microfon simgesi çıkmıyor. ssleri şimdi çekip atayım

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Ben yatıyorum, başlarım Win10'a da he, sabah iş var sanki benim yerime işe gidecek :D

Hadi hayırlı geceler MaxiCep Ailem :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: emz, suyunsesi, zbahadir ve 2 diğerleri

Üst Alt