Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

zbahadir

Üye
Banada insiderdan bildirim geldi phone rebooting diye o bildirim mi

Bilmiyorum bana toplamda 3 tane bildirim geldi sırasını tam hatırlayamıyorum ama bu restart olayları telefonu Windows 10'a hazırlamak için olmalı.

Güncelleme bulamayanlar için yazıyorum halen sunucular çok yüklü ondan olabilir.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
aram ekranında numara yazarak arama yapma olayı. bir de eski kişiler uygulaması ayrıca duruyor. spartan bana gayet hızlı geldi. aram tuşuna basınca direk telefon ve webde arama yapıyor
Kişileri SIM karta aktarma var mı?

• Beğen
Tepkiler: lamia925

rcxy

Üye
Herhangi bir pencere geri tuşuyla çıkılsa bile arka planda açık kalıyor. Dörtlü kategori edilebiliyor 1520 de ama sadece aşağı çekme ile kapatılıyor. Öncekine göre daha zor olmuş.

• Beğen
Tepkiler: Sensation
nigzes1907

nigzes1907

Üye
Yayını açmadım yükleme yavaşlıyor bitince açıcam istek olursa

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
her uygulama için konum kullanılsın mı diye soruyor ilk açtığında
Herhangi bir pencere geri tuşuyla çıkılsa bile arka planda açık kalıyor. Dörtlü kategori edilebiliyor 1520 de ama sadece aşağı çekme ile kapatılıyor. Öncekine göre daha zor olmuş.
aynen en ufak şey bile açık kalıyor kapa kapa bitmiyor
Kişileri SIM karta aktarma var mı?
yok

• Beğen
Tepkiler: Sensation
PureFood

PureFood

Üye
bişey buldu, yuklemek için hazırlanılıyor.acaba gdr2 mı yoksa 10 mu ?

symbianbelle

symbianbelle

Üye
Sanırım gdr2 yüklendikten sonra telefon kapanıp açılıyor sonra kendi indiriyor. Ben de %4 de takılı kaldı

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
mesajlarda ayarlara basınca eski ayarla kısmı geliyor ayarlara girip basınca yeni ayarlar kısmı geliyor. bu güncelleme değilde. gelişmiş bir arayüz programı ama bol hatalı bir programmış gibi durdu telefonda :D

zbahadir

Üye
bişey buldu, yuklemek için hazırlanılıyor.acaba gdr2 mı yoksa 10 mu ?

Ara ara telefon modeline göre yama geliyor bu işlemlere devam ederseniz sonunda Windows 10 gelecek. Bu yamalar daha önce oluşan yer sorununu çözmek için.

• Beğen
Tepkiler: PureFood
DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
ssleri atıyorum şimdi

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Bende direk w10u bulup indirdi. Suan kuruyor

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
O değil de gdr2 nin ayarlar bölümü çok güzel olmuş ya :) bu arada fast yüklemeyi seçtim crash oldu uygulama sonra bir daha seçtim yeniden başlatıldı telefon olmadı bir türlü

• Beğen
Tepkiler: zbahadir
PureFood

PureFood

Üye
Ara ara telefon modeline göre yama geliyor bu işlemlere devam ederseniz sonunda Windows 10 gelecek. Bu yamalar daha önce oluşan yer sorununu çözmek için.
yol yakınken dönsek mi ?? :D

meg1ddo

meg1ddo

Üye
bekleyemedim bende merakıma yenik düştüm indiriorum şu an, gdr2 olacak ilk olarak sanırım orda bi kamerayı falan test ederim w10 ile farkı nasılmış.

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve Sensation

zbahadir

Üye
DenizhaNq

DenizhaNq

Üye

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve Sensation