Rock Ve Roll
Üye
Sen at modlar kaldırana kadar biz bakarızyeni görseller sızmış ancak sadece bir sitede gördüm yasak olmasa paylaşırdım. varsa gören eden paylaşabilir mi ben bulamadım başka yerde

Sen at modlar kaldırana kadar biz bakarızyeni görseller sızmış ancak sadece bir sitede gördüm yasak olmasa paylaşırdım. varsa gören eden paylaşabilir mi ben bulamadım başka yerde

Bunlar olmasınLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bunlar yeni sızıntılar olarak paylaşılmıştı.

harbidenBunlar olmasın
Sabahtan paylaşıldı onlar uyurken
Duyuru - Telefonlar için Windows 10 Technical Preview Yayımlandı (Yeni Güncelleme Cuma 20.00'da) | Sayfa 184 - MaxiCep
ben geride kalmışım 
Sen hiç konunun altındaki "konuyu okuyanlar" listesinde yönetici olmadığını gördün mü?Sen at modlar kaldırana kadar biz bakarız![]()
Evet tam bu mesajı okuduktan sonra aşağıya baktım ve manzara;Sen hiç konunun altındaki "konuyu okuyanlar" listesinde yönetici olmadığını gördün mü?

Bende olmadığını görüyorum ama nadirEvet tam bu mesajı okuduktan sonra aşağıya baktım ve manzara;
![]()
tabi orada isimlerin yazmaması forumda olmadıkları anlamına gelmiyor. Ve linki özel mesaj olarak atabilir 
yaptım eski yedeğim gitti yenisi yine olmadıeski yedeğinizi silin, sonra tekrar yedeklemeyi başlatın

yaptım eski yedeğim gitti yenisi yine olmadı![]()
bildirimi bekliyorum şu an gelmezse tekrar deneyeceğim. o bildirim yada bir veriliyordu sanırım.Yedeği sildikten sonra telefonu açıp kapatın.
Açıldığında uzun zamandır yedek almadınız yedek alın diye bildirim gelecek o zaman yedek alabilirsiniz.![]()
bildirimi bekliyorum şu an gelmezse tekrar deneyeceğim. o bildirim yada bir veriliyordu sanırım.
olduBildirim gelmeyebilir yeniden başlattıktan sonra yedek almayı deneyin.
Ben her seferinde öyle yapıyorum.
teşekkür ederim 
uzun zamandır forumdan uzak kaldım, bu güncelleme herkese mi gelecek yoksa developer insider gibi yollardan mı gelecek?
930 dışında tüm cihazlar windows insider ile alacakuzun zamandır forumdan uzak kaldım, bu güncelleme herkese mi gelecek yoksa developer insider gibi yollardan mı gelecek?
Eski bir video değil miydi?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız