emz
Üye
400 diyelim![]()
Yapar mıyız yaparız yani belli olmaz bizden bahsediyoruz
:
Gel anlaşalım 375 olsun 
400 diyelim![]()
:
Gel anlaşalım 375 olsun 
Ama harbi ya 1520 kullanıcılarından kimler hemen güncelleyecek? Ona göre şimdiden konuşalım anlaşalım, güncellemeyi yüklediklerinde pişman oldular mı, güzel mi diye söylesinler. Ben de yüklerdim direk ama eğer pişman olursam 8.1 e geri dönmek zorunda kalacağım ve oyunlarda ki (gta sa) save dosyalarım falan hep gidecek![]()
Son 24 saat geri sayım başlasın.
@bulutsuzgece
guncelleme cuma yayınlanacak ama tum dunyada aynı anda turkiyede de yayınlanacak mı yada tum cihazlara aynı anda gelecekmi?
Seni rezerv ediyorum yüklediğinde bizlere yüklemeye değer mi yoksa eski sürümdeki gibi hatalar var mı bilgilendirirsinBen yükleyeceğim

Ben kesinlikle yükleyeceğim 1520 ye wp 10 çok yakışacak tır.Ama harbi ya 1520 kullanıcılarından kimler hemen güncelleyecek? Ona göre şimdiden konuşalım anlaşalım, güncellemeyi yüklediklerinde pişman oldular mı, güzel mi diye söylesinler. Ben de yüklerdim direk ama eğer pişman olursam 8.1 e geri dönmek zorunda kalacağım ve oyunlarda ki (gta sa) save dosyalarım falan hep gidecek![]()
liste başıNL920 var mı listede ona göre bekleyeceğim![]()
Az önce attığım video son sızan sürüme ait. Akıllı arama var mı yok tam belli olmuyor. Umarım akıllı arama özelliği olan sürüm gelir. İzlemeyenler için bir kez daha paylaşalım.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bu videoda akıllı arama var görünüyor zaten ilk saniyelerde numarayı yazarken solda isimler çıkıyor.![]()

Büyük ihtimalle ben yükleyeceğimAma harbi ya 1520 kullanıcılarından kimler hemen güncelleyecek? Ona göre şimdiden konuşalım anlaşalım, güncellemeyi yüklediklerinde pişman oldular mı, güzel mi diye söylesinler. Ben de yüklerdim direk ama eğer pişman olursam 8.1 e geri dönmek zorunda kalacağım ve oyunlarda ki (gta sa) save dosyalarım falan hep gidecek![]()