Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

goktas19

goktas19

Üye
Yani bu konuyu özellikle takip ediyorum en çok beklenen ve uzun sürede verilen güncelleme bu olsa gerek...

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Removable Disk dediği USB OTG desteği mi yoksa hafıza kartı mı?

tanyyy

Üye
O kadar çok geç kalınmış ki kimse gelen güncellemeye sevinemeyecek. Bekledikçe beklenti artı çünkü. Sadece sağlam çalışsın 8.1 sürümünü aratmasın yeterli benim için yoksa kur kaldır kur kaldır makina telefon tahtasına döndü. Birkaç özellik verecekler diye insan bir sene bekletilir mi çok yazık.

her ay yeni windows mu çıkarsın adamlar ? Sağlam çalışsın diyorsan zaten önizleme sürümünü yüklemen hata olur.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye

Hafıza kartını işaret ediyor bence.
Kendi dahili hafızası C:
Hafıza kartı D:
USB Otg için farklı bir sürücüyü işaret etmesi lazım (G: , H: gibi)

• Beğen
Tepkiler: BelaMonte

zbahadir

Üye
Millet Siri çıkarmış Türkçe kullanıyor biz bırakın standart özellikleri hala sağlam bir işletim sistemi bile alamadık.
Yedek telefonumun sistemini güncelleyip bir süre Siri denedim bence çok başarılı. Bu hızla gidersek biz Cortana'yı bu sene alamayacağız. Gerçi IOS bitmiş bir sistem adamlar sadece Siri üzerinde çalışmış çıkarmış.

KenanK

KenanK

Üye
WP10 release on this Fri will be build 10.0.12534.56

• Beğen
Tepkiler: Sensation
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
0
WEEKS
1
DAY
5
HOURS
20
MINUTES

23
SECONDS

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Telefonun dahili depolama alanını C ve D olarak ikiye ayırıp D diskini veri yedekleme yapsak. Telefon sıfırlandığında uygulamaları ve yedekleri oradan geri yüklemek hoş olmaz mı? :hmmm hafıza kartı olmayanlar için süper olur bence. :ehe

• Beğen
Tepkiler: BomberMAn_01, yunus-emre-6606, m542tf ve 2 diğerleri
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Az kalsın kıracaktım telefonu... W10 dan 8.1 e dönme ihtimaline karşı sabah yedeklemeye başladım telefonu. Tahminen saat 10 gibi başladım. Şu dakikaya kadar tekrar tekrar 15 defa yeniledim ve her birinde hata verdi. Yedekleme sırasında sorun oldu diyor... %98de hem de... Arkadaşlar var mı bildiğiniz alternatif bir yedekleme yöntemi?
eski yedeğinizi silin, sonra tekrar yedeklemeyi başlatın

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Siri kaç yıldan beri var Cortana kaç yıldan beri var bu da önemli bir faktör ki Türkçe Cortana da şu an inceleme sürecinde. Ayrıca Cortana da Siri Türkçesi gibi robot olarak konuşacaksa biraz geç gelse daha iyi olur :ehe
Kaç yıldır var derken kısmen haklısın Wp ios'a göre yeni sayılır bu sektörde ordan da bakıyorum ama sonuçta var olan bir teknoloji sıfırdan da yapmıyorlar onuda düşünmek lazım olan bir şey daha çabuk gelişim gösterir düşüncesindeyim zira şirkete bakınca dünya devi MS yazılım devi

epson81

epson81

Üye
windows mobile 10 ne zaman gelecek

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Yarın burayı yıkarlar :ehe

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Kaç yıldır var derken kısmen haklısın Wp ios'a göre yeni sayılır bu sektörde ordan da bakıyorum ama sonuçta var olan bir teknoloji sıfırdan da yapmıyorlar onuda düşünmek lazım olan bir şey daha çabuk gelişim gösterir düşüncesindeyim zira şirkete bakınca dünya devi MS yazılım devi
Sizi ile Cortana'yı karşılaştırmak çok yanlış. Birisi veritabanında arama yaparak hizmet veriyor. Biri ise gerçekten yapay zekaya sahip. Ayrıca Cortana verildiği hiç bir dilde robotik ses kullanmıyor. Tam tersine bölgesel lehçe ile konuşuyor. Bu da ikisi arasındaki insancıl farkın ne kadar büyük olduğunu gösteriyor.

• Beğen
Tepkiler: symbianbelle, zaakaan, Esendağlı ve 2 diğerleri
dakamon

dakamon

Üye
Siri kaç yıldan beri var Cortana kaç yıldan beri var bu da önemli bir faktör ki Türkçe Cortana da şu an inceleme sürecinde. Ayrıca Cortana da Siri Türkçesi gibi robot olarak konuşacaksa biraz geç gelse daha iyi olur :ehe
Türkçe cortana nın inceleme de olduğunu söylüyorsunuz? Nerden biliyorsunuz? Bir diğer soruda inceleme de demek bitmiş ve incelemesi yapılıyomuş gibi geldi bana geliştiriliyormu demek istediniz yoksa?

zbahadir

Üye
Tabi bu arada birde Skype Translator var. Çok başarılı bir uygulama olacak.

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
yeni görseller sızmış ancak sadece bir sitede gördüm yasak olmasa paylaşırdım. varsa gören eden paylaşabilir mi ben bulamadım başka yerde

emz

emz

Üye
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Zaman geçmek bilmiyor yahu Cuma 20.00 olmalı artık :D

Üst Alt