O kadar çok geç kalınmış ki kimse gelen güncellemeye sevinemeyecek. Bekledikçe beklenti artı çünkü. Sadece sağlam çalışsın 8.1 sürümünü aratmasın yeterli benim için yoksa kur kaldır kur kaldır makina telefon tahtasına döndü. Birkaç özellik verecekler diye insan bir sene bekletilir mi çok yazık.
Hafıza kartını işaret ediyor bence.
Removable Disk dediği USB OTG desteği mi yoksa hafıza kartı mı?
Bi umut dedim, hafıza kartı kullanmadığım için bilmiyorumHafıza kartını işaret ediyor bence.
Kendi dahili hafızası C:
Hafıza kartı D:
USB Otg için farklı bir sürücüyü işaret etmesi lazım (G: , H: gibi)

O zaman bu geliyorWP10 release on this Fri will be build 10.0.12534.56
Telefonun dahili depolama alanını C ve D olarak ikiye ayırıp D diskini veri yedekleme yapsak. Telefon sıfırlandığında uygulamaları ve yedekleri oradan geri yüklemek hoş olmaz mı?
Removable Disk dediği USB OTG desteği mi yoksa hafıza kartı mı?
hafıza kartı olmayanlar için süper olur bence. 
eski yedeğinizi silin, sonra tekrar yedeklemeyi başlatınAz kalsın kıracaktım telefonu... W10 dan 8.1 e dönme ihtimaline karşı sabah yedeklemeye başladım telefonu. Tahminen saat 10 gibi başladım. Şu dakikaya kadar tekrar tekrar 15 defa yeniledim ve her birinde hata verdi. Yedekleme sırasında sorun oldu diyor... %98de hem de... Arkadaşlar var mı bildiğiniz alternatif bir yedekleme yöntemi?
Kaç yıldır var derken kısmen haklısın Wp ios'a göre yeni sayılır bu sektörde ordan da bakıyorum ama sonuçta var olan bir teknoloji sıfırdan da yapmıyorlar onuda düşünmek lazım olan bir şey daha çabuk gelişim gösterir düşüncesindeyim zira şirkete bakınca dünya devi MS yazılım deviSiri kaç yıldan beri var Cortana kaç yıldan beri var bu da önemli bir faktör ki Türkçe Cortana da şu an inceleme sürecinde. Ayrıca Cortana da Siri Türkçesi gibi robot olarak konuşacaksa biraz geç gelse daha iyi olur![]()
Sizi ile Cortana'yı karşılaştırmak çok yanlış. Birisi veritabanında arama yaparak hizmet veriyor. Biri ise gerçekten yapay zekaya sahip. Ayrıca Cortana verildiği hiç bir dilde robotik ses kullanmıyor. Tam tersine bölgesel lehçe ile konuşuyor. Bu da ikisi arasındaki insancıl farkın ne kadar büyük olduğunu gösteriyor.Kaç yıldır var derken kısmen haklısın Wp ios'a göre yeni sayılır bu sektörde ordan da bakıyorum ama sonuçta var olan bir teknoloji sıfırdan da yapmıyorlar onuda düşünmek lazım olan bir şey daha çabuk gelişim gösterir düşüncesindeyim zira şirkete bakınca dünya devi MS yazılım devi
Türkçe cortana nın inceleme de olduğunu söylüyorsunuz? Nerden biliyorsunuz? Bir diğer soruda inceleme de demek bitmiş ve incelemesi yapılıyomuş gibi geldi bana geliştiriliyormu demek istediniz yoksa?Siri kaç yıldan beri var Cortana kaç yıldan beri var bu da önemli bir faktör ki Türkçe Cortana da şu an inceleme sürecinde. Ayrıca Cortana da Siri Türkçesi gibi robot olarak konuşacaksa biraz geç gelse daha iyi olur![]()
yeni görseller sızmış ancak sadece bir sitede gördüm yasak olmasa paylaşırdım. varsa gören eden paylaşabilir mi ben bulamadım başka yerde
skype harika olacak yurt dışı ile görüşenler için muhteşem ticaret vs kolaylaşırTabi bu arada birde Skype Translator var. Çok başarılı bir uygulama olacak.