i9070 advance 4.4.4 SlimKat

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 2513992

Kapalı Hesap
Final rom link verir misin birde İkon renklendirme falan nasıl yapıcaz birde

hgaziyilmaz

Üye
Carbon romun yeni versiyonu mu çıkmış?

difficultking

difficultking

Üye
ROM U KURDUM FAKAT TELEFONUMU ARAYINCA MEŞGUL GÖRÜNÜYOR ACİL YARDIMM MESAJLASMADA SIKINTI YOK KENDIM ARAYNCA SIKINTI YOK FAKAT KARSI ARAMALARDA MESGUL :(

hgaziyilmaz

Üye
telefon>ayarlar>çağrı ayarları>personel settings>blacklist te bir sorun olabilir. blacklisti kapatıp deneyin.

Silinen Üye 2513992

Kapalı Hesap
en son rom 07.08.2014 slimkat 4.4.4 dü , bu ise 27.08.2014 ben mi hata yaptım acaba
ben bu son çıkan romu kurmadım en son kurduğum final rom 07.08.2014 olandı o da berbattı neyse ya boş ver o zaman ben 4.4.2 olan romdan memnunum ağrımayan başımı ağrıtmak istemiyorum bu aralar yoğunum hiç uğraşamam size iyi bayramlar iyi tatiller dilerim
Gonuldostu var mı yeni bir rom falan sıkıldık artık :D

hgaziyilmaz

Üye
cyanogen mod 11 (01.03.2015), slimsaber (09.02.2015), optirom (08.03.2015), cyanogen mod 11 (team canjica 22.02.2015) denedim hepsi problemli.hala en stabil olanı slimkat.

• Beğen
Tepkiler: gonuldostu82
gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
cyanogen mod 11 (01.03.2015), slimsaber (09.02.2015), optirom (08.03.2015), cyanogen mod 11 (team canjica 22.02.2015) denedim hepsi problemli.hala en stabil olanı slimkat.
hımm siz buralarda mısınız hiç beklemiyordum açıkcası neyse doğru söylüyorsun o slimsaber filan hepsi hikaye ben şuan bu romu kullanıyorum;

ama 2015.02.12 tarihinde ki ilk rom çok güzel ondan çok memnunum 01.03.2015 olan çok şarj harcıyor zaten yazdım oraya ama ilk rom güzel ben o roma nova lancher ı kurdum üstüne de 5.0 lollipop tema yı kurdum süper oldu tavsiye ederim
bu arada unutmadan hatırlatayım gapps olarak ise slimkat ı kurdum o linkde ki konudaki gapss lar çok şarj harcıyor slimkat daha iyi
gapps;
ikl sırada ki normal olan gapsları kurdum

bunarda resimle çok güzel değişiklik ve çok iyi performan şarj ise beklemede 8 saatte %2 harcıyor

Silinen Üye 2513992

Kapalı Hesap
hımm siz buralarda mısınız hiç beklemiyordum açıkcası neyse doğru söylüyorsun o slimsaber filan hepsi hikaye ben şuan bu romu kullanıyorum;

ama 2015.02.12 tarihinde ki ilk rom çok güzel ondan çok memnunum 01.03.2015 olan çok şarj harcıyor zaten yazdım oraya ama ilk rom güzel ben o roma nova lancher ı kurdum üstüne de 5.0 lollipop tema yı kurdum süper oldu tavsiye ederim
bu arada unutmadan hatırlatayım gapps olarak ise slimkat ı kurdum o linkde ki konudaki gapss lar çok şarj harcıyor slimkat daha iyi
gapps;
ikl sırada ki normal olan gapsları kurdum

bunarda resimle çok güzel değişiklik ve çok iyi performan şarj ise beklemede 8 saatte %2 harcıyor
Bu slimkattaki nova launceherin ustune de lollipop katabiliyor muyuz ben hala slimkattan asiri memnunumda :D

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
Bu slimkattaki nova launceherin ustune de lollipop katabiliyor muyuz ben hala slimkattan asiri memnunumda :D
Yok hocam maalesef cm11 e tema atılıyor harika temalar var cm11 için ,
slimkat a yüklesek bile çalışmıyor
bunlarda benim yüklediklerim;

ben nedense slimkat romda wifi sorunu yaşıyorum ara sıra wifi açılmıyor , bu cm11 de böyle bir sorun yaşamadım

Son düzenleme:

hgaziyilmaz

Üye
Kendimi amerikan chappers gibi hissediyorum. Modifiye edip duruyorum. Linkini verdiğin romu indiriyorum denemezsem çatlarım :)

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
Kendimi amerikan chappers gibi hissediyorum. Modifiye edip duruyorum. Linkini verdiğin romu indiriyorum denemezsem çatlarım :)
rom;
gapps; (en üstteki normal gapps ı indir)

kurulum bitince buradan tema indirdim ;Tavsiye Lollipop 5.0 ve Flux 4.1.0 CM11 Temaları - MaxiCep

yada lancher bölümünde de güzel cm12 temalar var siteden de bakabilirsin
en son nova lancher ı kurarsın illa bu şart değil tabi ama ben bunu çok seviyorum

hgaziyilmaz

Üye
Gönül dostu şarj çabuk bitiyor. Özel bir ayar yapmış mıydın?

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
direk romun üstüne en son çıkan güncellemeyi kur 14.04.2015 olan sorun düzeliyor ama direk yükle wipe filan yapma! aynısı bende de oldu

hgaziyilmaz

Üye
Tamam sağol :)

hgaziyilmaz

Üye
Link mediafire indiremiyorum birde bilgisayardan deneyeceğim

hgaziyilmaz

Üye
CM 12 (android L) çıkmış ama şu an stabil değil.

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
evet bende gördüm teşekkürler , hayret yeterli kullanıcı olmadığı için çıkartmayı uygun görmemişlerdi bu arkadaş nasıl oldu da bu cihazla uğraşıp yapmaya karar vermiş ama dediğin gibi stabil değil onun çok hataları var zaten kendisi de yazmış yani anlayacağın bir kaç ay sonra işe yarar şimdi acele edip yüklemenin bir anlamı yok.

Silinen Üye 2513992

Kapalı Hesap
evet bende gördüm teşekkürler , hayret yeterli kullanıcı olmadığı için çıkartmayı uygun görmemişlerdi bu arkadaş nasıl oldu da bu cihazla uğraşıp yapmaya karar vermiş ama dediğin gibi stabil değil onun çok hataları var zaten kendisi de yazmış yani anlayacağın bir kaç ay sonra işe yarar şimdi acele edip yüklemenin bir anlamı yok.
Yuklemenin anlami oldugu zaman bize haber verirsen seviniriz :D

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
Yuklemenin anlami oldugu zaman bize haber verirsen seviniriz :D
öncelikle ben bu cihazı sattım 300 tl ye yükleme şansın yok zaten bilinen hatalar belli;
BUGS
  • Video recording not working (on stock camera)
  • Cannot send images on whatsapp
  • Offline charging animation doesn't work, but charging itself yes

• bir sonra ki güncelleme ile düzeltilebilir sorunlar bu ay büyük ihtimal ile gelecek güncelleme o zaman yükleye bilirsiniz.

Üst Alt