Gonuldostu var mı yeni bir rom falan sıkıldık artıken son rom 07.08.2014 slimkat 4.4.4 dü , bu ise 27.08.2014 ben mi hata yaptım acaba
ben bu son çıkan romu kurmadım en son kurduğum final rom 07.08.2014 olandı o da berbattı neyse ya boş ver o zaman ben 4.4.2 olan romdan memnunum ağrımayan başımı ağrıtmak istemiyorum bu aralar yoğunum hiç uğraşamam size iyi bayramlar iyi tatiller dilerim

hımm siz buralarda mısınız hiç beklemiyordum açıkcası neyse doğru söylüyorsun o slimsaber filan hepsi hikaye ben şuan bu romu kullanıyorum;cyanogen mod 11 (01.03.2015), slimsaber (09.02.2015), optirom (08.03.2015), cyanogen mod 11 (team canjica 22.02.2015) denedim hepsi problemli.hala en stabil olanı slimkat.
Bu slimkattaki nova launceherin ustune de lollipop katabiliyor muyuz ben hala slimkattan asiri memnunumdahımm siz buralarda mısınız hiç beklemiyordum açıkcası neyse doğru söylüyorsun o slimsaber filan hepsi hikaye ben şuan bu romu kullanıyorum;
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ama 2015.02.12 tarihinde ki ilk rom çok güzel ondan çok memnunum 01.03.2015 olan çok şarj harcıyor zaten yazdım oraya ama ilk rom güzel ben o roma nova lancher ı kurdum üstüne de 5.0 lollipop tema yı kurdum süper oldu tavsiye ederim
bu arada unutmadan hatırlatayım gapps olarak ise slimkat ı kurdum o linkde ki konudaki gapss lar çok şarj harcıyor slimkat daha iyi
gapps;Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ikl sırada ki normal olan gapsları kurdum
bunarda resimle çok güzel değişiklik ve çok iyi performan şarj ise beklemede 8 saatte %2 harcıyor

Yok hocam maalesef cm11 e tema atılıyor harika temalar var cm11 için ,Bu slimkattaki nova launceherin ustune de lollipop katabiliyor muyuz ben hala slimkattan asiri memnunumda![]()
rom;Kendimi amerikan chappers gibi hissediyorum. Modifiye edip duruyorum. Linkini verdiğin romu indiriyorum denemezsem çatlarım![]()
gaaps filan yükleme sadece romu kurTamam sağol![]()
Yuklemenin anlami oldugu zaman bize haber verirsen sevinirizevet bende gördüm teşekkürler , hayret yeterli kullanıcı olmadığı için çıkartmayı uygun görmemişlerdi bu arkadaş nasıl oldu da bu cihazla uğraşıp yapmaya karar vermiş ama dediğin gibi stabil değil onun çok hataları var zaten kendisi de yazmış yani anlayacağın bir kaç ay sonra işe yarar şimdi acele edip yüklemenin bir anlamı yok.

öncelikle ben bu cihazı sattım 300 tl ye yükleme şansın yok zaten bilinen hatalar belli;Yuklemenin anlami oldugu zaman bize haber verirsen seviniriz![]()